Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yarım sezon oynamasına rağmen Islıklanmıştı bee Renktaş..Gio neyse'de Jo'nun kalmasını nasıl istiyodun hayret..:D

Abi ben bu adamı CSKA'da falan da takip etmiştim o zamanlar hayalini bile kuramıyorduk hatta bakarsan transfermarkt profiline o zamanlar değeri 22 milyon euro olmustu adamı City futboldan soguttu sonrada toparlanamadı ama tekrar eski günlerine dönecek İnternacionel'de eminim.

Hadi herkese hayırlı nöbetler..

Barça show başlamıstır şimdi :)

Uğrarım mactan sonra ..

Allaha emanet.

Transferi sadece bonservis parası olarak düşünüyorsunuz.Çoğu oyuncuya yüksek maaşlar verildi bizim takıma gelsinler diye.Bunu da hesaba katın...

Potonsiyeli varda ah bir kullanabilse,sahaya aktarabilse yeteneklerini:)Evet haklısın potonsiyelini iyi kullansaydı simdi daha iyi yerlerdeydi:)Balotelli ve MUSTAFA SARPA benziyor durum bakımından,MUSTAFA SARP da potansiyeli olan bir oyuncuyddu ama kullanamadı:asd:

Mustafa Sarp futbolcu değil

Beyler galatasaray şuan transferden arda+culio+stancu+pino yaklakış 14 milyon euro. ama bizim aldığımız oyunculara verdiğimiz bonservisler galiba şöyle;

muslera=6.75 milyon

selçuk=bedelsiz

ceyhun=bedelsiz

elmander=bedelsiz

melo=2 milyon

engin=1.1 milyon

eboue=3.5 milyon

ujfalusi=2 milyon

eksik varsa bağaşlayın ama bu hesaplarda yanlış yoksa bonservislerde sade 1 veya 2 milyon giderimiz oluyor.Peki bu yönetim para harcamak için daha neyi bekliyor! bu kadarmı mali sıkıtımız var

Abi ben bu adamı CSKA'da falan da takip etmiştim o zamanlar hayalini bile kuramıyorduk hatta bakarsan transfermarkt profiline o zamanlar değeri 22 milyon euro olmustu adamı City futboldan soguttu sonrada toparlanamadı ama tekrar eski günlerine dönecek İnternacionel'de eminim.

cskada wagner love ile çok iyi oynuyorlardı

türkiyede ise partiden başka bir şey yapmadı

Beyler galatasaray şuan transferden arda+culio+stancu+pino yaklakış 14 milyon euro. ama bizim aldığımız oyunculara verdiğimiz bonservisler galiba şöyle;

muslera=6.75 milyon

selçuk=bedelsiz

ceyhun=bedelsiz

elmander=bedelsiz

melo=2 milyon

engin=1.1 milyon

eboue=3.5 milyon

ujfalusi=2 milyon

eksik varsa bağaşlayın ama bu hesaplarda yanlış yoksa bonservislerde sade 1 veya 2 milyon giderimiz oluyor.Peki bu yönetim para harcamak için daha neyi bekliyor! bu kadarmı mali sıkıtımız var

o oyuncuların maaşlarını da yazar mısın yanlarına?

muslera=6.75 milyon

selçuk=bedelsiz

ceyhun=bedelsiz

elmander=bedelsiz

melo=2 milyon

engin=1.1 milyon

eboue=3.5 milyon

ujfalusi=2 milyon

Var demekki renkdaş her konuda enkaz bıraktılar Adnan Polat ve Sezgin.

muslera=6.75 milyon

selçuk=bedelsiz

ceyhun=bedelsiz

elmander=bedelsiz

melo=2 milyon

engin=1.1 milyon

eboue=3.5 milyon

ujfalusi=2 milyon

Baskan cebinde 30 milyon verdi keza A.Albayrakda 6 civari.Gecen sene futbolcularin alacaklari icin

CSKA'da Vagner Love ile muhteşemdi Jo..Kesinlikle haklısın Renktaş..Ama düşüşü çok ani oldu..Neyse umarım toparlar kendini Jo..:o

Salman gözümde Cesur yürek filmindeki Mel Gibson terksin hacı ;-(

muslera=6.75 milyon

selçuk=bedelsiz

ceyhun=bedelsiz

elmander=bedelsiz

melo=2 milyon

engin=1.1 milyon

eboue=3.5 milyon

ujfalusi=2 milyon

Ben bilmedigimiz bazı problemler olmasından süpheleniyorum:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt