Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biz şu an için hiç transfer yapmasak bile ben ilk 2 de sezonun tamamlayacağımızı düşünüyorum.

Son 3 senede ortasahasızlıktan çektik 2 senedir hücumsuzluktan çektik. Bu sene Kale ve Orta tamam bu kezde stoper ve hücum alarm veriyor. Kadro istikrarı yakalayamadık gitti.

Melo, Eboue ve Muslera gibi klas adamlarin yanina ancak Podolski veya Elia gibi adamlar yakisir. Riera, Benayoun gibi adamlar kesmez bizi desem ac gözlülük mü yapmis olurum?

qwblzln3.png

bazı eksiklerimizin olduğunu bende kabul ediyorum ama gol atamayacak kadar da vahim bir durumumuzun olduğunu düşünmüyorum...

elmander ve baroş hatta kiralık gitmezse anıl gol yolunda iş yapar... sağlam bir baroş her zaman iyi işler çıkartır..

en çok düşündüren tarafı sol tarafımız ordan çok sıkıntı çekeriz.

gol atmak anlamında demedim, gole gitmek yani servis edecek adam yok, Real maçında da bu açıkca görüldü...

Takımın asıl sorunu son vuruşu yapacak adam değil.O iyi kötü halledilir.Sonuçta elimizde Baros ve Elmander var.Ancak bunlara gol attıracak adam yok.Şaka bir yana Selçuk'tan başka yaratıcı bir oyuncumuz yok.Hücum hattımız gerçekten berbat durumda.

alpermertt alper mert

Aysal topa girdiyse Podolski Elia Diego üçlüsünden ikisi gelir bana göre

tek eksik bölge sol kanat onada bi adam gelecek işte ne ağlıyorsunuz transfer taraftarlığını bırakalım yok ilk 3 e girer falan filan şakamışınız.galatasaray adının oldugu heryerde umut vardır.derval

varya bazen şaşıyorum burda öyle insanlar varki(bunu özellikle belirteyim bazı insanlar diyorum) transfer canavarı resmen gece rüyamda şu adamı gördüm keşke şunu alsak bla bla bla

bırakın transferi ya geçen yıl sarp izlerken bu sene melo izleyeceksin adam hala transfer diyor şampiyonlar liginde oynamıyorsan

eliadır forlandır o dur şu dur fazla hayal kurma bu sene bu kadroda gayet şampiyonluğa oynar tek şey söylemek istiyorum geçmişine bak yakın zamana hani şundan 1 yıl öncesine sonrada şimdiki yönetime saygı duy.

sölediklerin çok doğru aslında ama bir istisnası var bu işin,arda gitti takımın en önemli oyuncusu ki yerli bide,arda gitmemişken bile takım olarak ofansta iyi değildik ve adam alınması düşünülüyordu şimdi sadece arda nın yerine adam alınmaya çalışılıyor burda bi tezatlık var işte,dünya yıldızları sözünü saymıyorum bile ,bir tek melo var üst klas adam şu anda takımda oda defansif bi adam bu takımın ofansif olarak becerikli bi adama değil adamlara ihtiyacı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt