Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alacaklardı Valbuena'yı kafamız rahat edecekti.Adam haftasonu çaktı 2 tane Lille'ye...

ibrahimseten ibrahim seten

FB4: Rakamı düzeltiyorum, ntv'nin verdiği doğruymuş, 7 milyon euro ve peşin..

evet beyler billiyorum ban yiyecem ama size soyliyimi kimin gelecegini kanakgi sormayin gelen isim biz istemedigimiz benayoun gelecek bakin gorun bende hic istemiyorum bu adami ama malesef o gelecek arsavin gelmiyecek cunki arsenal bu kötu durumda en iyi oyuncularindan birini birakacaklarini sanmiyorum

Bu sene sonu gelecek şampiyonluk geliriyle beraber Ünal Aysal'dan bir Modric atağı bekliyorum :asd:

Yalnız Şu Adnan Polata az sövmüyorum resmen enkazı bıraktı gitti.

Şu an için sol açık alsak bile bir sürü mevki yine tam içime sinmeyecek.

Örneğin;

Hızlı bir stoper

Gerçek bir Sol Bek

Sabrinin yerine Orta Saha

Kalite bir Forvet

Ve en önemli yerli rotasyonun kalitesini artırılması.

varya bazen şaşıyorum burda öyle insanlar varki(bunu özellikle belirteyim bazı insanlar diyorum) transfer canavarı resmen gece rüyamda şu adamı gördüm keşke şunu alsak bla bla bla

bırakın transferi ya geçen yıl sarp izlerken bu sene melo izleyeceksin adam hala transfer diyor şampiyonlar liginde oynamıyorsan

eliadır forlandır o dur şu dur fazla hayal kurma bu sene bu kadroda gayet şampiyonluğa oynar tek şey söylemek istiyorum geçmişine bak yakın zamana hani şundan 1 yıl öncesine sonrada şimdiki yönetime saygı duy.

Sampiyonluga oynayabilecegimizi hepimiz biliyoruz orda sorun yokta, Ardanin yerini doldurmak icin bir transfer beklentisine sokulduk yönetim tarafindan. Haliyle transfer forumundayiz ve izledigimiz ve begendigimiz bunun yani sira ismini de duydugumuz transferleri burda kendimizce yorumluyoruz. Bu olaya neden böyle bir yorum yaptin anlayamadim dogrusu ama neyse ;)

Alper Mert sallıyor.Hiç bir takım Elia gibi talibi çok bir oyuncusunu kiralamaz.

Hani MIY cok konusuyordu Keita konusunda. Alamadilar herhalde :D Son saatlerde Keita sürprize bekliyorum

@nevzatdindar F.Terim GSnin cikarlarini kendi cikarlarinin onunde tutacak kadar GSlidir.Yaptigi transferlerin maliyetini dusunmesi bundandir

alpermertt alper mert

Aysal topa girdiyse Podolski Elia Diego üçlüsünden ikisi gelir bana göre

ben de aynı fikirdeyim.

tam da bu alıntının üzerine ;

bugüne kadar yaşanan gelişmelerin getirilerinin/götürülerinin ve bu önümüzdeki 6 günlük süreçte neler yapılması gerektiğini analiz edebileceğimiz bir konu açtım.

rica etsem , herkes bir kere okuyup kendi görüşünü yazarsa , hem zevkli hem de kaliteli bir tartışma ortamı oluşturabiliriz ...

https://www.gscimbom.com/forum/hald...-ardindan-artilar-ve-eksiler.html#post3306989

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt