Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drenthe-eliia ve diego gelsin :=)

arda gitti doğru büyük kayıptır doğru ama milletimizin özelliğidir bu sürekli olumsuz bakmak

ufuk,aykut yerine muslera

neill yerine ujfalusi

sabri yerine eboue

sarp yerine selçuk

ayhanı götür koy yerine melo yu

forvete koy elmanderi

ne bileyim bu adamlar kendi başlarına iyi sadece ardamı bu takımı bütün yapıyor anlamıyorum arda gitti diye bu adamlar oynayamayacakmı onuda bilmiyorum sadece biraz rahat olun ya sürekli bir felaket senaryosu var

Renktas burda hic kimse felaket senaryosu üretmiyor ama nedense sen öyle anlamissin. Senin söylediklerini hepimiz biliyoruz ve coguna da katiliyoruz. Sende surasini anla artik. Ardadan bosalan yeri, o bölgeyi hak eden bir futbolcuyla doldurmak icin (bunu FT ve yönetim de beyan ediyor) istiyoruz. Simdi biraz da söyle düsün. Senin dedigin gibi bunca takviye yapildi Sahinden indik Mersedese bindik ama ön sol teker patliyor ve sen arabadaki yedek tekerle bir müddet idare ediyorsun. Simdi sen bu tekeri 1 sene Mercedes ile sürermisin yoksa en kisa zamanda (prestij ve uyum) bu tekeri diger 3 teker gibi kaliteli olmasini saglar misin ??? :)

Nasıl duyumcu degilsin ortaya bi taş atıyorsun kaynagını bile söylemiyorsn.

duyumcu degilim dostum neyse cok konusmak iyi degildir neyse ben size soyledim bosuna bos ve yildiz transferine kapilmayin derim ben kadir arkadas beni arkadas olarak ekle transfer sezonu bittince goruselim istersen he

Beyler bu Damiano olayı nedir medyanın uydurmasımı yoksa girişim varmı ? Adamı izlemediğim için birşey söyleyemem ama haberler pek inandırıcı gelmedi Milan alamadı biz alacaz falan.

bu sene kaç kombine satıldı bilen var mı

podo olmayacaksa o bölgeye rieara olsun , hatta yanında bonservissiz drenthede gelsin bu seneyi çıkarırız iki adamda önemli takımlarda forma giydi........

Özellikle Transfer Nöbetinde, Kaynak belirtmeden, Kesin yargı içeren, Kişilerin anlık duygu ve hissiyatlarını rahatsız edici yorumlarda bulunan arkadaşlar, Aynı tutumu sergilemeye devam ettiği takdirde ceza-i işleme tabi tutulacaktır.

Lütfen kesin yargı içeren cümlelerinizde kaynak kullanın.

duyumcu degilim dostum neyse cok konusmak iyi degildir neyse ben size soyledim bosuna bos ve yildiz transferine kapilmayin derim ben kadir arkadas beni arkadas olarak ekle transfer sezonu bittince goruselim istersen he

seni raporladım hala myc almamıssın hayret falcı kardeş modlara büyümü yaptın

Aslında sola kimseyi almaya gerek yok bence. Yektanın en sevdiğii yer canavar gibi oynar orada. Onun yerine bir stoper ve forvet daha faydalı olur bence. Servet ve G.Zan el bombası.

GalatasaraySK Galatasaray Official

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz

Noldu son 6-7 saatte ? Kimleri aldık ? Kimler kesin yattı ? Kimler muhtemel ?

Şu aralar kuş popülasyonunda artış olabilir, malum göç dönemi yaklaşıyor yeni ürediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt