Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda ya üzüldüm valla o 5 para etmez takıma gittiği için bişey değil çoçuğuda harcıcaklar.Bu kadar bencil oynanmaz Reyesin tut sağ bekine herkez bencil.Zor Atmnin düzelmesi Diegoyu alsalar Arda için de iyi olur.Bide o Manzano hıyarı Ardayı 10 numara gibimi oynattı sağdamı oynattı anlayamadım hiçmi bilmiyon Ardayı Solda oynatacan işte.Bilmiyosan mevkisini ne 12 milyon veriyonda alıyon bizide üzüyon.

banamı öyle geldi bilmiyorum ama agüero ve forlan takımdan gidince reyes kendini kral kabul etmiş ... maçta gördümde her topu istiyor çok topla oyunuyor

transfer sezonu bitince ibrahim ne yapacak

depresyona girer muhtemelen

70 yaşında adam bırakın mesaj cekmeyi gecenin bu saatinde uyanık olurmu? İnsan biraz inandırıcı bir rol yapar :).

Taş çatlasa 3 saat önce konusmustur prim yapmak için simdi söylüyordur.

Bizim başkan da iş var ne sanıyon sen adam çok fit her gün düzenli spor yapıyomuş.Arada Mykonos turları falan da yapıyo anlayacağın iş var Reyiz.Kazanova Ünal :D:D

madem transfer yok zaman gecsin:

kim sampiyon olur? Real Madrid`mi Barcelona`mi?

Kim gol krali olur: Messi`mi Ronaldo`mu?

Formül şu;

Parayı basacan, Podolski'yi alacan.

Gerisini devre arasında düşünürüz.

Wolfsburg Diego yu gözden çıkarmış fakat alan yok. 10 milyon Euro veren yok. Son gün kiralanacakmış diyor alman basını. Acaba son gün kiralar mıyız?

Hem Brezilya'lı hem son yıllardaki formsuzluğu ve üzerine sos olarakta kiralık...Devre arasına kalmaz göndeririz...Bonservisiyle alınırsa "son transferim Galatasaray" der ve kumaşının kalitesini göstermek isterse Hagi'den sonraki efsanemiz olur. (Farkındayım çok iddialı oldu ama kaliteli adam ve ne zaman ne yapacağı belli olmaz.Bir bakarsın zirve bir bakarsın dip olur bu tür adamlar)

banamı öyle geldi bilmiyorum ama agüero ve forlan takımdan gidince reyes kendini kral kabul etmiş ... maçta gördümde her topu istiyor çok topla oyunuyor

Öyle öyle bütün toplar bana gelsin istiyo.Agüero o takımın her şeyiydi zor kapatırlar onun açığını Diegoyu alsalar iyi olur.

Sağa Reyesi Sola Ardayı at Forvet Arkası Diego İLerideFalcao diğer ortasahaları sağlam ama .

diegoyu çok küçümseyen arkadaşlar var diego üst düzey bir oyuncu çok zeki teknik hızlı iyi şut atar bu lige çok fazla gelir wolsburg geçen yıl leşhti performans verememesi normal.selçuk-melo orta sahasının önünde inanılmaz işler yapar. sola da arshavin-podolski-eliadan biri gelirse bu takım çok keyif verir

Şu an kimseyi almasalar bile normalde tepki olmazdı muhtemelen çünkü birsürü adam aldık. Muslera,Ujfa,Eboue,Melo,Selçuk,Engin,Elmander bunlar yeterince iyi transferler zaten. Fakat Fatih hoca başından beri ısrarla Forvet istiyor ve bunu her yerde söylüyor. Yönetimin Fatih hocayı uyutabileceğini sanmıyorum kaldı ki Arda da gidince forvet+sol açık şart oldu. Ünal başkan mutlaka birilerini alacak bu 2 gün içinde inş.

yillik net kazandigi para 4 milyona yakinmis diego nun

bu parayi a. madrid vs vs gibi takimalrda asla alamaz, ister istemez indirim yapicak.

anlayacagin eger teklif yaptiysa, yillik en cok verecek olan takim biz oluruz.

biyere gitmek zorunda degil ki alır parasını oturur wolfsburgda

FOTO | Diego Forlan Milano'ya Geldi on Twitpic

sonunda bitti ya , kurtulduk muhabbetinden :D

gelecek mi gelmeyecek mi derken sıyırıyorduk .

ben gelmesi taraftarıydım o ayrı :)

6da0m7

https://twitpic.com/6da0m7

diegoyu çok küçümseyen arkadaşlar var diego üst düzey bir oyuncu çok zeki teknik hızlı iyi şut atar bu lige çok fazla gelir wolsburg geçen yıl leşhti performans verememesi normal.selçuk-melo orta sahasının önünde inanılmaz işler yapar. sola da arshavin-podolski-eliadan biri gelirse bu takım çok keyif verir

Diego candır ama kontenjan sorunumuz var :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt