Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bunu söylüyosan diyecek birşey yok. Lincoln bu ülkeye gelmiş en yetenekli yabancılardan biridir. Sergeni zaten söylemeye gerek yok.Luce nin takımını hatırla.

yetenek ayrı şey ama katkı olarak Lincoln ne yaptı ? ilk sezonu 5 gol 2. sezonu 8 gol bu mu iyi Lincoln ? bu istatistiği Kazım da yapar

Valla Diegoyu aşırı isteyenlerden değilim ama dandik bir Sol Açık gelecekse Hiç gelmesin 4.3.1.2 oynayalım Diegoyu alalım derim.

ben bi serena grandi izliyim gelyim. elia gelmeli :(

orasi öyle ama kariyerini düsünüyorsa gider.

dediklerin kendi içinde çelişiyor

diyorsun ki teklif yapan diger takımlar bizim kadar yüksek ücret veremez o yüzden bizi tercih eder

eger önceligi paraysa zaten kulübünde kalır

yok kariyerini düşünüyorsa diger kulüpler bizim kadar yüksek ücret veremez o yüzden bize gelir mantıgı da geçersiz oluyor

Kim gelecek çok merak ediyorum.

O kadar çok isim geçti ki şaşırmak istiyorum.

Melo transferi gibi olsun, bir anda patlasın, vay be kimsenin aklına gelmemişti diyelim.

yetenek ayrı şey ama katkı olarak Lincoln ne yaptı ? ilk sezonu 5 gol 2 asist 2. sezonu 8 gol 3 asist bu mu iyi Lincoln ? bu istatistiği Kazım da yapar

Lincoln

2008-2009 sezonunda 17'si Turkcell Süper Lig'de, 9'u Uefa Kupası'nda, 3'ü Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplam 29 asist yapmıştır. 2'si Uefa Kupası,11'i Süper Lig'de olmak üzere toplam 13 gol atmıştır. 2008-2009 sezonunu 39 maçta 29 asist 13 gol gibi bir istatistikle tamamlamıştır.Hem Uefa Kupası'nda hem de Turkcell Süper Lig'de kendi kategorisini zirvede bitirmiş ve asist kralı olmuştur.

ben yatiyorum...simdiden herkeze hayirli bayramlar....INSALLAH IYI BIR BAYRAM HEDIYESI GELIR BOL SERBETLI ( elia tatlisi gibi) ;)

sanırım 2 isim üzerinde duruluyor. Riera veya Drenthe.2sinden biri alınıp kapatılacak transfer.Drenthe hem genç hem hızlı ama Riera cidden iyi oyuncu.İstikrarsız olabilir ama daha teknik Drenthe'ye göre.Form düşüklüğü oluyor Riera'da ama takımda liderlik görevini üstlenebilir.Drenthe'de takıma çabuk adapte olabilir.Drenthe ve Riera'yı karşılaştırdığımızda Drenthe daha dayanıklı,Riera TR liginde fazlasıyla sakatlanabilir.FT doğru olan tercihi yapacaktır sanırım.Ama ben olsam bu 2 isimin yanına birde Marlos'u alırdım sonuçta sol açık tek alternatifle geçirilemez.Birde defansa Ömer Toprak çok sağlam olurdu.Ama B.Leverkusen daha adamı yeni aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt