Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sende Türkiye ligini küçümsüyorsun bence,diegonun iki maçta eline veririler burada ayağını maalesef...

bence diego zannettiğin gibi fizik olarak kötü durumda olan bir oyuncu değil hem 10 numara zekası ile oynasın fiziği ile değil kimse bana alexin fiziği iyi demesin adam neler yapıyor bu ligde zekan varsa kasap defanslar boş

Lincoln'ü bende çok severim ama katkı sağlamadı ne yazıkki bize.

katkı senin için neyi ifade ediyor bilmiyorum ama matematiğe inanıyorsan işte.

Alıntı Mesajı göster

Lincoln

2008-2009 sezonunda 17'si Turkcell Süper Lig'de, 9'u Uefa Kupası'nda, 3'ü Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplam 29 asist yapmıştır. 2'si Uefa Kupası,11'i Süper Lig'de olmak üzere toplam 13 gol atmıştır. 2008-2009 sezonunu 39 maçta 29 asist 13 gol gibi bir istatistikle tamamlamıştır.Hem Uefa Kupası'nda hem de Turkcell Süper Lig'de kendi kategorisini zirvede bitirmiş ve asist kralı olmuştur.

Pardon yazdiklarim diego hakindayi.eklenti yapmaya unutmusum arkadasin verdigi link vardi demin Diego hakinda

Valla 10 numara ve türevlerini hiç sevmem ama bizim ligde iyi iş yaparlar tutarsa tabii.Diego gelse tutarsa Barosu çok iyi besleyebilir.He bu adamla biz Avrupa 'da başarı sağlayabilirmiyiz sağlamayız.Ama başarı sağlamak istiyosak zaten Podolski gibi bir adam alırız.

rasim ozan kendini GS li olarak tanıtıp bize zarar veriyor her program bizi zan altında bırakıyor

Lincoln'ü pek sevmem ama istatistik olarak ikinci sezonu gayet iyiydi.

8 golün yanında 14-15 asist yapmıştı ki nerdeyse 15 maç oynayarak asist kralı olarak tamamladı sezonu.

İş ahlakı daha iyi olsaydı hala bu takımda oynuyor olurdu ve belki de 2009 sezonunu çok iyi geçirmiş olurduk takım olarak.

şaka maka fenerde dağıldı bir 5 sene falan ambargo koymalıyız lige aynı inter gibi önümüzde rakipde görmüyorum ben :)

Atletico-Bosse bei Magath im Ritz VfL Wolfsburg WAZ-Sport Wolfsburg / WAZ/AZ-online.de

Tmm buda büyük olasikla gitti demektir.Bizimkiler hayata satin almaz diegoyu .kiralik alirdik alsaydik bunlarda kiralik istiyor digeoda oraya gitme niyetinde yazildigina bakarsak.digeo konusu kapanmisdir yani diye biliriz artik.WAZ almanyada en güvenilir gaztelerden bir tanesi masal hikayelerini anlatmasini sevmez.Times neyse WAZ de odur almanyada.

Tamam bu sefer dogur oldu :b5:

Lincoln 4 senelik mukavele yaptı ama yarım sezon sadece iyi oynadı.

Adam olsaydık ta medyaya yem etmeseydik o zaman. Heriflerin seks kaseti çıkıyor. Bir gün sonra bir haber bile yok hepsi ne hikmetse ortadan kalkıyor. Bize gelince nerde iyi adamımız varsa bütün manşetler onların. Ardanın sinema kapatmasını bir ay konusuyoruz.

Lincoln

2008-2009 sezonunda 17'si Turkcell Süper Lig'de, 9'u Uefa Kupası'nda, 3'ü Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere toplam 29 asist yapmıştır. 2'si Uefa Kupası,11'i Süper Lig'de olmak üzere toplam 13 gol atmıştır. 2008-2009 sezonunu 39 maçta 29 asist 13 gol gibi bir istatistikle tamamlamıştır.Hem Uefa Kupası'nda hem de Turkcell Süper Lig'de kendi kategorisini zirvede bitirmiş ve asist kralı olmuştur.

nerenden uydurdun merak ediyorum ? wikipedia dan falanmı bakıyorsun yoksa uyduruyormusun ? bidaha bak istersen

Lincoln - Performance data - transfermarkt.co.uk

asist sayısında bende yanılmışım yanlış kalmış aklımda ama yazdığım gol sayıları doğruymuş. UEFA da 1 gol attı oda Sion maçı

Diego büyük olasikla atletikoda.yarin magath kiralik veririz yada vermeyiz diye cevap verecek.Adamlar kamp kurmus wolfsburgda(atletiko madrid manageri yani)

Adam olsaydık ta medyaya yem etmeseydik o zaman. Heriflerin seks kaseti çıkıyor. Bir gün sonra bir haber bile yok hepsi ne hikmetse ortadan kalkıyor. Bize gelince nerde iyi adamımız varsa bütün manşetler onların. Ardanın sinema kapatmasını bir ay konusuyoruz.

Ya anlama sorunun var sanırım Lincoln'ü bende severdim ama beklentileri karşılayamadı.Bu benim görüşüm,senin görüşünede saygı duyarım.

Ya anlama sorunun var sanırım Lincoln'ü bende severdim ama beklentileri karşılayamadı.Bu benim görüşüm,senin görüşünede saygı duyarım.

Anlama sorunu sende var galiba ya neyse kapatalım konuyu tatsızlığa gerek yok.

Dediğin gibi bana göre alıp alabileceğimiz en iyi 10 numaralardan biriydi onu da elimizden kaçırdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt