Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

manu nereye barcayı zorlar ya??barca bu sene daha fena.manu falan barca karşısında duramaz.gelmiş geçmiş en iyi takım

Arkadaşlar benayoun bize gelirse facia olur. Şu anki Türkiye - İsrail ilişkilerine göre her maç adamı rakip taraftarlar ıslıklar israil bayrakları yakılır falan gibi kötü senaryolar geliyor aklıma. işler Revivo zamanındaki gibi değil.

ne zaman ezmiş ki

Sampiyonlar Ligi Finalini izlemedinmi?

Izlediysen, ezmedide ne yapti?

Ezmesi icin illaki fark atmasina gerek yoktu, futboluyla ezdi gecti. Rooneyin kendi basina alip hicten attigi golden haric hic bir varlik gösteremedi Manu, hemde Sampiyonlar Ligi Finalinde.

Barca biraz daha sansli olsaydi kale önünde, biraz skor icin degil, gol icin oynasalardi o maci, tarihi fark bulurlardi.

bence riera gelecek inşallah yanılırım ve terimde şöle oynayacatk takımı kanımca engin form tutarsa tabii,,

-----------muslera----------

eboue----ujfalusi---servet---balta--

------------melo------------------

------engin----------selçuk--------

kazım------------------------riera

------------baros------------------

bence riera gelecek inşallah yanılırım ve terimde şöle oynayacatk takımı kanımca engin form tutarsa tabii,,

-----------muslera----------

eboue----ujfalusi---servet---balta--

------------melo------------------

------engin----------selçuk--------

kazım------------------------riera

------------baros------------------

saga elia forvetde poldi akar :D

barcayı ancak 2 sene önce interin yaptığı gibi 11 kişi savunma(çok dikkatlice)ve çokkk büyük bir şansın olursa(o gün için)yenebilirsin.

Aynen görünüt o şekilde, aslında geçen senede oyle idi çok iyilerdi özelliklede şamp. ligindeki son maçlarına bakarak evt manu finalde süpriz yapoacak demiştim ama maçı ilzeyince manu oldu mersin idman yurdu, bu senede oyle olacak çünki barcelonanın bu ortalama 800 başarılı pas olayı karşı takımı futboldan soğutuyor daha doğrusu atak yapacak o topa sıcak olma durumu hiç olmuyor.

Bakın dikkatlice barcelona maçlarına karşı takımın ayağına o kadar az top değiyorki buda nerdeyse hiç atak yapamadan maçı bitirmelirne sebep oluyor.

Az şans olunca golde olmuyor barcelona bu sene yine kaza olmazsa şampiyon çünki manu karşısında oynayan takımlar barcelonanın yarısı kadar bile pas yapamıyorlar, manuda gerçek bir testten geçemeyince sezon boyunca, birden karşısına barça çıkınca sudan çıkmış balık oluyor o şeytan.

Barca Manuyu ezer yine.

Merhaba renkdaşlar

Pek öyle duyum yazıp ta prim yapan bir renkdaşınız değilim ama Serdar Adalı´nın avukatının yeğeninin arkadaşından aldığım bir duyumdur.( Biraz tavşanın suyunun suyu oldu ama idare edin artık )

Kendisi yaşadığım şehrin belediyesiyle sık sık iş amaçlı görüştüğü için oradaki arkadaşım bana söyledi.

Fenerbahçe‚ Eskişehir‚ Sivasspor‚ Mersin İdmanyurdu ve Giresunspor ocak ayında düşürülecekmiş.

Beşiktaş´a ise 5 sene Türkiye Kupasından men cezası verilecekmiş.Tayfur Havutçu´nun ise lisansı iptal edilecekmiş.

Duyumu pek olan birisi değilim ama duyduğumu da sizlerden saklamam.

İyi geceler...

antu style :)

İlave yapalım...

BJK düşerse en zararlı takım olur en az 8 yıl ceza yer avrupaya gidemez çünkü Avrupa ligi maçlarını oynadılar..

forlan interde yillikk 3 milyon alicakmis, öyle diyorlar

yani adamin cebine giren net rakam maksimum 2 milyon euro, yetmez mi, y eter tabi

ben sadece Türkiye ve rusyadan teklifler gelince 6-7 milyon istiyorum diyen biri oldugu icin forlan , yazayim dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt