Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben bı yere çekmem ölen kardesımıze de allahtan rahmet dıleyelım de arkadas ben anlamıyorum ayrıca cekılmesı gereken bı konu cekerım kardes ben ceza verceklersede eywallah bu konuda ceza yıyelım yanlız arkadasın verdıgı tepkıye cok sasırdım ıcım acıdı allah turk mılletının sonunu hayır etsın

Burak kardeşim kusura bakma ama çok alakasız bir benzetme olmuş..

Şehitlerimize üzüntüde verdiğimizi tepki tabiki diğer insanların vefatına kıyaslanamaz...

Ama senin benzetmen çok yanlış...

evet arkadaşlar konu dağılmasın lütfen

bence içerdeki maçlarda 4-3-3 değilde 3-4-3 oynasak daha mantıklı olur

muslera

ujfa servet hakan b.

eboue selçuk melo yekta

kazım baros elmander

çokta güzel olurdu

yaratıcı oyuncuna sahip olmamamızı orta sahada bir fazla oyuncu kullanarak kapatabiliriz

evet arkadaşlar konu dağılmasın lütfen

bence içerdeki maçlarda 4-3-3 değilde 3-4-3 oynasak daha mantıklı olur

muslera

ujfa servet hakan b.

eboue selçuk melo yekta

kazım baros elmander

çokta güzel olurdu

yaratıcı oyuncuna sahip olmamamızı orta sahada bir fazla oyuncu kullanarak kapatabiliriz
3lü defansla elek olur arka taraf

bugünkü cezalar kaldırılmış galba.gscimbom a teşekkürler anlayışla karşıladıkları için...

Transfer Nöbeti

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir. :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt