Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ee bende 23 yasindayim, ve muhtemelen 1,5 sene sonra bitirecegim, ama eger 23'ünde baslayacaksa, hic baslamasin diyecektim...

:o hocam bende 23 yaşındayım diikeygeçiş sınavı ile bilgiasyar mühendisliği veya en kötü ihtimal bilgisayar öğretmenliğine yerleşeceğim ve 4 sene okuyacağım neden başlamasın diyorsunuz ki okumanın yaşı yoktur ayrıca hangi yaş olursa olsun okumanın güzelliği başkadır

Seref Aydin yanilsa Yazardi bence.

Birsey söylemedi o konuda ve suana kadar Seref Aydinin dedigi hemen hemen hep tutuyor.

Bi Ekicide yanilmisdi onu da amma söyledi önceden.

Kalan Spor yazarlari ve duyumcular zaten bos atiyorlar bi Seref Aydin güvenilir bence.

ya ne mal insanlar var bu dünyada adam ölmüş facebooktan atılan mesaja bakın renktaşlar cidden mallık..

Derya'cım ailene başsağlığı,sana da bol rahmet diliyorum.Çok üzüldüm...

sanki chat yapıyor tövbe tövbe

erman hocayı çağırsınlar cin çağırsın iletişim için mallar işte

.

bunu söyledim diyemi kalitem yerlerde bu mübarek günde boyle bısey yazdım dıyemı kalıtem yerlerde

Her Podolski başlığında yazdığımı yineliyorum.

Ödeme de sorun var muhtemelen. Ve inancım tam gelecek.

Seref Aydin yanilsa Yazardi bence.

Birsey söylemedi o konuda ve suana kadar Seref Aydinin dedigi hemen hemen hep tutuyor.

Bi Ekicide yanilmisdi onu da amma söyledi önceden.

Kalan Spor yazarlari ve duyumcular zaten bos atiyorlar bi Seref Aydin güvenilir bence.

Hocam Şeref Aydın'ın güvenilirliğine sözümüz yok zaten. Fakat insanlar bazen yanılabilir ona da yapacak birşey yok.

Şeref Aydın'ın forumdan mesajlarını sildiği tabiri caizse pılı pırtıyı toplayıp gittiği gibi bir söylem vardı bir kaç gün önce doğrumu hatırlıyorum.Eğer öyleyse neye kime tepkidir acaba bu ?

bu arada Burası transfer nöbeti konusu. başka birşeylerden konuşmak isteyen ilgili foruma gitsin LÜTFEN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt