Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Modlar medyanlar olacak diyorsa transfer olasıdır olmalıdır olacaktır

Hocam Şeref Aydın'ın güvenilirliğine sözümüz yok zaten. Fakat insanlar bazen yanılabilir ona da yapacak birşey yok.

Tamam yanilma tabiki olur amma simdiye kadar verdigi Transfer haberlerin Forma numarasina kadar ve Contratin uzunluguna kadar bilen adam bir yerden 100 de 100 haber aliyordur yoksa imkansiz.

Verdigi haberlerde yanliz Imzalar atildikdan sonra oluyor daha önceden vermiyordu simdiye kadar haber.

Yani 100 de 100 Imzalar atilmasa Seref bu haberi vermez simdiye kadar cunkü hic vermedi.

Podolskinin Meneyerine kufür etmesi amma acaba Meneyerle bi aksilik cikdimi diye dusündürüyor.

Acaba Meneyer fazla para istedi GS vazgectimi yoksa neoldu bilmiyorum amma öyle olsa Herhalde Seref aydin Yazardi bu Transfer yatdi diye ayni Ekicide yapdigi gibi.

Baska ihtimalda Para meselesi.

GS dün aksam Paraya kavusdu hisse satip acaba tek püroblem Kölnun ve meneyerin pesin para istemesimi .

Valla bilmem amma bana bunlar hepsi garip geliyor ve sanki Podolski isi olabilcek gibi geliyor.

Transfer nöbeti konusunda transfer dışında konuşulmasın lütfen, işi siyasete hiç dökmeyin, boşu boşuna ceza alacaksınız.. Bayram günü ceza verilmesin..

Yahu bizim transfere ayrılmış bütçemiz ne kadar? Arda gitti ordan da birşeyler geldi. Üst limitimiz nedir bilen var mı? Biz bu podolski den pahalı diye vazgeçtik diyorlar. Bu adam 90 kez Alman milli 42 gol atmış. Bu adamı kaça almayı planladığımızı çok merak ediyorum. Kaldı ki oynadığı takımın idolü olmulş bir adam. Pahalı da neye göre pahalı anlayabilmiş değişlim.

beyler p.tesi gününe kadar öyle spekülatif bir transfer beklemeyin derim belki son gün 2 bilemedin 3 oyuncu gelir

bir sol kanat oyuncusu lazım bize. muslera melo eboue selcuk gibi iyi isimler varken solda Engin baytar a kalmamız hoş olmaz.

mod kim bana adam gibi cevap verin?hangi yarım akıllı benim msjımı editleme hakkını kendinde görüyor?o mesajda suç unsuru oluşturan ne var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt