Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

katılıyorum su ardadan 12m gelmisken 1-2milyonun lafını etmeseler bari

ben bizim transfer pazarlıgı mantıgını anlamıyorum zaten

bizim belli bir bütcemiz ve bictigimiz bir fiyat yok mu

karşı tarafın istedigi rakamın 5 milyon altını mı teklif ediyoruz her zaman

15 isteyene 10 teklif ediyoruz

8 isteyene 3 teklif ediyoruz

20 isteyene 15 teklif ediyoruz

spormaxde arshavn ile podolskinin transferinin beklemeye alındıgı riera ile anlasıldıgını soluyor bunlar son gune kdar beklicek alamazlarsada anlastıkları alternatiflere yonelip butun taraftarı kandırmayı planlıyolar herhalde ben ole anladım sahsen :)

imza :)

neyse beyler hadi iyi bayramlar şimdiden sıkmayın tatlı canınızı derim "Galatasaray'da transferler bitmez" adnan polat stayla :D bu saatten sonra olsa da olur olmasa da, olursa kaymaklı kadayıf tadında olur olmazsa kim bilir alt yapıdan yeni bir ardamız olur... Son on yılda o kadar yabancı aldık ne oldu hepsi boş bizi biz yapan alt yapımızda ki gençlerimizi olgunlaştırmak, inşallah bu sene bir gencimiz o kutsal formayı bir daha bırakmamak adına sırtına geçirir. Sağlıcakla kalın.

spormaxde arshavn ile podolskinin transferinin beklemeye alındıgı riera ile anlasıldıgını soluyor bunlar son gune kdar beklicek alamazlarsada anlastıkları alternatiflere yonelip butun taraftarı kandırmayı planlıyolar herhalde ben ole anladım sahsen :)

Aynen öyle.Fatih Terim sıralamasını bile yapmıştır.

Yönetimin bazen hakkı yeniyor

Muslera Eboue Melo Selçuk bunlar yıldız transferi değil mi

Anlıyorum sizi Drogba Arshavin Podolski tarzı yarım gömlek daha üstün oyuncu istiyorsunuz bende istiyorum ama çokta yüklenmeyelim...

Yine her transfer döneminde olduğu gibi son hafta alınan topçu dan hayır gelmez. Boşuna fayda beklemeyin derim.

Benim anlamadağim Arda varken de 1 tane ofansif orta saha alacaklardı Arda gitti bırak yanına adam almayı yerini bile dolduramadılar.

Bugün takip ettiğim kadarıyla baya bir gelişme yaşandı. Bizi ilgilendirenler:

- Forlan İnter'e imza attı

- Elia büyük ihtimalle Juventus'da

Son günlerde konuşulan isimlerden kalanlar: Podolski, Honda, Elias, Damiao, Sercan, Marlos, Benayoun

Bugün yöneticilerimiz toplandı sanırım. Yukarıdaki isimlere bakınca aklı selim bir vatandaş 3 transfer yapar: Podolski (10 milyon), Honda (7 milyon), Sercan (4 milyon) ve şampiyonluğu neredeyse garanti altına alır.

Muslera

Sabri(Ujfalusi) Servet Gökhan Eboue

Melo Selçuk

Kazım Honda Podolski

Baros(Sercan, Anıl)

Bu kadro %90 şampiyon olur, sallaya sallaya...

Honda ve Podolski'yi de alsak yine yeter. Sadece Podolski ya da Honda, idare eder. Bunun altı çok gereksiz bir risk almak olur, çok büyük bir yanlış olur. Bu transferleri yapmayıp, sezon sonunda şampiyon olursak, çıkıp böbürlenen pinti yöneticiler çıkabilir. Ama farkında olmadıkları şey, gereksiz risk almış olduğumuzdur. Bu kadar zayıf durumda olan rakiplerle yarışacağımız bir ligde, güçlü bir kadro oluşturamamak, bunu da, ne gerek var zaten rakipler zayıf diye açıklamak, tam anlamıyla vizyonsuzluktur. Güçlü rakiplerle rekabet ettiğinizde, süper bir kadro kursanız dahi, şampiyonluğunuz garanti değildir.

Ben Ünal Aysal'ın yönetim kabiliyetine güveniyorum ve umuyorum pinti ve vizyonsuz yöneticilerin laflarına kulak asmadan doğru olanı yapacaktır.

Herkese iyi bayramlar, iyi geceler

ne isterlerse 1 dolar fazlasını verip alacaksın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt