Cevap: Transfer Nöbeti
Bugün takip ettiğim kadarıyla baya bir gelişme yaşandı. Bizi ilgilendirenler:
- Forlan İnter'e imza attı
- Elia büyük ihtimalle Juventus'da
Son günlerde konuşulan isimlerden kalanlar: Podolski, Honda, Elias, Damiao, Sercan, Marlos, Benayoun
Bugün yöneticilerimiz toplandı sanırım. Yukarıdaki isimlere bakınca aklı selim bir vatandaş 3 transfer yapar: Podolski (10 milyon), Honda (7 milyon), Sercan (4 milyon) ve şampiyonluğu neredeyse garanti altına alır.
Muslera
Sabri(Ujfalusi) Servet Gökhan Eboue
Melo Selçuk
Kazım Honda Podolski
Baros(Sercan, Anıl)
Bu kadro %90 şampiyon olur, sallaya sallaya...
Honda ve Podolski'yi de alsak yine yeter. Sadece Podolski ya da Honda, idare eder. Bunun altı çok gereksiz bir risk almak olur, çok büyük bir yanlış olur. Bu transferleri yapmayıp, sezon sonunda şampiyon olursak, çıkıp böbürlenen pinti yöneticiler çıkabilir. Ama farkında olmadıkları şey, gereksiz risk almış olduğumuzdur. Bu kadar zayıf durumda olan rakiplerle yarışacağımız bir ligde, güçlü bir kadro oluşturamamak, bunu da, ne gerek var zaten rakipler zayıf diye açıklamak, tam anlamıyla vizyonsuzluktur. Güçlü rakiplerle rekabet ettiğinizde, süper bir kadro kursanız dahi, şampiyonluğunuz garanti değildir.
Ben Ünal Aysal'ın yönetim kabiliyetine güveniyorum ve umuyorum pinti ve vizyonsuz yöneticilerin laflarına kulak asmadan doğru olanı yapacaktır.
Herkese iyi bayramlar, iyi geceler