Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

mutlu,huzurlu ve barış dolu bir bayram geçirmeniz dileğimle ,iyi bayramlar arkadaşlar...

bayraminiz mübarek olsun arkadaslar

insallah bi transfer de gelir bu günlerde

Terim somut birşey olmadı ki söyleyeyim tarzı konuştu, ligtvdeki videohaberi izlemenizi tavsiye ederim.

Çalışıyoruz bayramda olursa bayram hediyesi olur 3 gün içinde olabilir, 3 günü de geçebilir kusura bakmayın birşey olmadığı için fazla birşey söyleyemedim dedi.

Yok bayramda kesin birini alırız 3 gün için oley hediye olacak falan demedi yani. Hediye de Podolski kalitesinde olacak diye birşey çıkarmayın, transfer olabilir manasında dedi, bu Marlos falan da olabilir yani.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Bayram müjdesi var mı?

ÖYle birsey demedi. KAP yüzünden beni anlayin demek istedi. Birsey yok ortada, o yüzden birsey diyemiyorum tarzi konusmadi

Aynen.Anıl'a sezon boyunca ortalama 20 dakika süre versek ne kaybederiz.

Pişmesi gerek belki 20 dk yetmez oyuncunun kendini gösterebilmesi için , 90 dakika futbol oynıcagı bi kulube kiralanmasını isterim gerçekten..

Manisadan nası geldiğini biliyoruz Arda'nın .. Kaptanlıga kadar yükseldi .. Galatasaray büyük bi kulup daha ne Arda'lar var da aşagıda bekleyen şans

bulamıyorlar..

Alt yapıdan gelen futbolcuları satmak yerine 90 dakika oynayacagı bir kulube kıralamak çok mantıklı bi iş..

ÖYle birsey demedi. KAP yüzünden beni anlayin demek istedi. Birsey yok ortada, o yüzden birsey diyemiyorum tarzi konusmadi

KAP yüzünden anlayın demedi bence, daha önce her defasında birşeyler söyledi, belli ki yeni bir gelişme yok, her defasında ben sizi bilgilendiriyorum zaten dedi daha önce.

Yok transferi bitirdik bayramda hediye vereceğiz ama KAP yüzünden söyleyemiyorum diye de anlamamak gerek.

Neyse bekleyeceğiz.

Pişmesi gerek belki 20 dk yetmez oyuncunun kendini gösterebilmesi için , 90 dakika futbol oynıcagı bi kulube kiralanmasını isterim gerçekten..

Manisadan nası geldiğini biliyoruz Arda'nın .. Kaptanlıga kadar yükseldi .. Galatasaray büyük bi kulup daha ne Arda'lar var da aşagıda bekleyen şans

bulamıyorlar..

Alt yapıdan gelen futbolcuları satmak yerine 90 dakika oynayacagı bir kulube kıralamak çok mantıklı bi iş..

Kiralıyoruz da noluyor ? Gidip yedek bekletiyorlar çocukları.Ersun Yanal Arda'nın şansıydı.

bulamıyorlar..

Bu yüzden pilot takım gibi birşey yapılmalı. Genç oyuncuları sürekli oynayabileceği takımlara yollamalı ama öyle 3. 5. lig takımlarına değil bank asya veya süper lig işte o zaman bu oyuncular değer kazanır.

Renktaşlar hepinizin çifte bayramını en içten dileklerimle kutluyorum :) Bu forumu,sizi seviyorum.Umuyorum nice mutlu sağlıklı bayramlar geçirirsiniz sevdiklerinizle :) Bugünlerde transferde çok güzel olurdu ayrıca,saygılar :)

Selamün Aleyküm, tekrardan herkesin Ramazan bayramı mübarek ve Zafer bayramı kutlu olsun:):tiphat:

images

images

Kiralıyoruz da noluyor ? Gidip yedek bekletiyorlar çocukları.Ersun Yanal Arda'nın şansıydı.

İşte üst seviye bi takıma değilde 90 dakika oynayacagı bi takım olması şart..

Artık sözleşmesine mi koyarlar bu oyuncuyu en az şu kadar macta oynatacan diye , kiralama bedelindenmi düşerler ..

Ama vardır bunun bi çaresi..

İş kulube düşüyor.. Çok cevherimiz var altyapıda çokk ..

Paf maçlarında bile o kadar belli ediyorlarki kendilerini.. İyi bir işleyenin eline geçmesi gerek bu cocukların..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt