Kaan Çağdur
Tecrübeli Üye
- 8 Haziran 2009
- 5.310
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
Bence bugün her şey netleşir.
Bence bugün her şey netleşir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elia'nın stili bizim lige çok uygun.
Terim somut birşey olmadı ki söyleyeyim tarzı konuştu, ligtvdeki videohaberi izlemenizi tavsiye ederim.
Çalışıyoruz bayramda olursa bayram hediyesi olur 3 gün içinde olabilir, 3 günü de geçebilir kusura bakmayın birşey olmadığı için fazla birşey söyleyemedim dedi.
Yok bayramda kesin birini alırız 3 gün için oley hediye olacak falan demedi yani. Hediye de Podolski kalitesinde olacak diye birşey çıkarmayın, transfer olabilir manasında dedi, bu Marlos falan da olabilir yani.
Ligtv.com.tr - VideoHaber - Bayram müjdesi var mı?
Elia'yı burada biçerler gibi geliyor bana .
Aynen.Anıl'a sezon boyunca ortalama 20 dakika süre versek ne kaybederiz.
bayraminiz mübarek olsun arkadaslar
insallah bi transfer de gelir bu günlerde
ÖYle birsey demedi. KAP yüzünden beni anlayin demek istedi. Birsey yok ortada, o yüzden birsey diyemiyorum tarzi konusmadi
bayraminiz mübarek olsun arkadaslar
insallah bi transfer de gelir bu günlerde
Pişmesi gerek belki 20 dk yetmez oyuncunun kendini gösterebilmesi için , 90 dakika futbol oynıcagı bi kulube kiralanmasını isterim gerçekten..
Manisadan nası geldiğini biliyoruz Arda'nın .. Kaptanlıga kadar yükseldi .. Galatasaray büyük bi kulup daha ne Arda'lar var da aşagıda bekleyen şans
bulamıyorlar..
Alt yapıdan gelen futbolcuları satmak yerine 90 dakika oynayacagı bir kulube kıralamak çok mantıklı bi iş..
Bayram şekeri niyetinede Damiao ve Elia Galatasaray'da dese![]()
Pişmesi gerek belki 20 dk yetmez oyuncunun kendini gösterebilmesi için , 90 dakika futbol oynıcagı bi kulube kiralanmasını isterim gerçekten..
Manisadan nası geldiğini biliyoruz Arda'nın .. Kaptanlıga kadar yükseldi .. Galatasaray büyük bi kulup daha ne Arda'lar var da aşagıda bekleyen şans
bulamıyorlar..
Alt yapıdan gelen futbolcuları satmak yerine 90 dakika oynayacagı bir kulube kıralamak çok mantıklı bi iş..
Benyamin(Benayun) mi,Riera mı ?
Benyamin(Benayun) mi,Riera mı ?
Kiralıyoruz da noluyor ? Gidip yedek bekletiyorlar çocukları.Ersun Yanal Arda'nın şansıydı.
Selamün Aleyküm, tekrardan herkesin Ramazan bayramı mübarek ve Zafer bayramı kutlu olsun:tiphat:
![]()
![]()