Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;2sPKqmrlLgc]https://www.youtube.com/watch?v=2sPKqmrlLgc&feature=player_detailpage[/video]

Benayoun İsrailli olmasa biraz sıcak bakardım, kıvrak oyuncu ama bu ligte çok sakatlanır.

İsrailli olmasından mı istememen , yoksa cok sakatlancagını düşündüğündenmi ..

yanlıs anlama ben hiç istemiyorum benayoun u .. sadece nedenini merak ettim

haydi transfer kim bu transfer kari yer = ) li transfer mi bu gel artik transfer haydi haydi gel artik 7in bizi transfer

Hayırlı nöbetler ve hayırlı bayramlar arkadaşlar, var mı yeni bir haber :)

Bence bugün transfer beklemeyelim Reis bayramlasıyodur bugün:Dİlk bayramı:D

Edit :)Yanlış başlık

İsrailli olmasından mı istememen , yoksa cok sakatlancagını düşündüğündenmi ..

yanlıs anlama ben hiç istemiyorum benayoun u .. sadece nedenini merak ettim

Her ikiside, yoksa oyunculuğuna laf etmem, kim ne derse desin oynadımı oynar ama futbol tarzı bu ülkeye uymuyor, zaten 1 sezon oynamadı nerdeyse sakatlıktan burdada aynısını yaşar o yüzden yoksa yüzü dönük çok seri oyuncu.

Her ikiside, yoksa oyunculuğuna laf etmem, kim ne derse desin oynadımı oynar ama futbol tarzı bu ülkeye uymuyor, zaten 1 sezon oynamadı nerdeyse sakatlıktan burdada aynısını yaşar o yüzden yoksa yüzü dönük çok seri oyuncu.

1. istenmeyen kulup olarak gösterilen Galatasarayda her maçta protesto edilecektir..

2. oyun stili olarak türkiyede iş yapabilcek bi oyuncu değil , bonservissiz gelse ayrı , ama almak için üstüne para vericez..

Leandro Damião (1) , Royston Drenthe (4) , Lukas Podolski (2), Eljero Elia (3), ~ keske dami ve pol gelse

LigTV'de fenerin yaprak dökümü sonrası "bu kadro ile iş yaparız" pompalaması başlamış. G.Gönül açıkta iş yaparmış, Selçuk Şahin ortasahada yetermiş.

[video=youtube;2sPKqmrlLgc]https://www.youtube.com/watch?v=2sPKqmrlLgc&feature=player_detailpage[/video]

Benayoun İsrailli olmasa biraz sıcak bakardım, kıvrak oyuncu ama bu ligte çok sakatlanır.

kıvrak oyuncu çok sakatlanırsa kalın oyuncu alalım. saçmalığa bak alex neden sakatlanmıyor yeterince kıvrak değil mi yoksa?

Özer çok önemli bir oyuncuymuş. Kaptanlık vasfı varmış hiçbir yere gitmemiş. Onun yılı olacak diyor "fanatik" febeli yorumcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt