Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar hepinizin hem Ramazan Bayramını hem de 30 Ağustos zafer bayramını kutlarım.

Aslında bugün foruma girmek konusunda tedirgindim. :) Birçoğunuzdan büyük olduğum için bana tuzlu gelebilir diye düşünüyorum :)

Selam Tüm islam aleminin bayramını kutlar hayırlara barışlara en güzel aşklara başarılara vesile olmasını Rabbimden niyaz ederim..

Osman Şenher.

Galatasaraylıymış yani net bilgi yok öyle söyleniyor. Sanırım Gökmen ne kadar Galatasaraylıysa bu da o kadar.

Osman Şenher hasta Galatasaray lıdır. Hemde takımın hatalarını ve yanlışlarını göremeyecek kadar körü körüne bağlıdır. Bu sebeple yorumlarını pek dikkate almam.

Benim düşüncem asıl yapmamız gereken scout ekibinin belirlediği 5-6 genç yabancı futbolcuyla sözleşme imzalayıp kiralamamızdır. Nasılsa sınırsız yabancıyla sözleşme hakkımız var. En azından böyle bir yatırıma girmeliyiz.

haha. kutlu mutlu olsun bayram. yok mu duyum falan:D ??

Var.

- FT: "Bayram 3 gün. Transfer hediyesi vermek istiyoruz bunun için çalışıyoruz. Şuan birşey söyleyemem."

- Elia Juve'ye gidiyor gibi

- Niang'da gidiyor. Alinia mıdır nedir oraya.

- Trabzon'daki 30 Ağustos gösterilerine kimse katılmamış

- Steve Jobbs'ın 3 aylık ömrü kalmış.

Var.

- FT: "Bayram 3 gün. Transfer hediyesi vermek istiyoruz bunun için çalışıyoruz. Şuan birşey söyleyemem."

- Elia Juve'ye gidiyor gibi

- Niang'da gidiyor. Alinia mıdır nedir oraya.

- Trabzon'daki 30 Ağustos gösterilerine kimse katılmamış

- Steve Jobbs'ın 3 aylık ömrü kalmış.

Steve Jobbs kim

Bayramda bile benim gibi transferle uğraşan hepinizin Ramazan Bayramını ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlarım.

Evet. Öyle denildi. Cidden bilgim yoktu. Ama LigTV'yi açıyorsun ve fenerin kalan adamları övüyor. Olsun bunlar daha iyi dedi vs :) Ama net yazarlardan değil sanırsam.

Abi o adam öyle ya geçen sene 13. sıradaydık bir ara ozaman bile ne övgüler yağdırdı :asd: Hiç olumsuz eleştiri yapmaz 3 yesek bunada şükür 4 5 de yiyebilirdik diycek biri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt