Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan bu aksam 1-2 saat isim var, forumda olamayacagim, kesin o ara transfer veya bir gelisme olur -.-

sultani124 ılgaz çınar

başımda bana mikrofon emanet eden yayın yönetmenine duyulan güvenle transferin bitmek üzere olduğu söylendi ben de sadece paylaşmak istedim

sultani124 ılgaz çınar

bir inamoto değil , 201/2011 performansı haricinde evet takıma yaraşır ama yine de el üstünde değil göz altında tutulması gereken bir oyuncu

11 dakika önce

ılgaz çınar

sultani124 ılgaz çınar

isim mevki veremiyorum güveni sarsamam maalesef akşam ok dendiğinde söylerim zaten

Benayoun tarifine benziyor.

@_ertemsener ertem şener

büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden,rüştü'nün heryerinden,messi'nin en organik yerlerinden öperim! iyi bayramlar

:asd:

Galatasaray’ın transfer gündemindeki Manisaspor’un genç orta saha oyuncusu Yiğit Gökoğlan, Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu oldu ve transferiyle ilgili olarak “ Fatih Terim ile çalışmak her genç futbolcunun hayalidir, kulüpler görüşüyor bende haber bekliyorum" dedi.

FATİH TERİM İLE ÇALIŞMAK HERKESİN HAYALİDİR

Başarılı genç orta saha oyuncusu sözlerine; " Fatih Terim'in beni istemesi gurur verici, onur verici bir şey. Her genç oyuncunun hayalidir Terim ile çalışmak. Kulüpler anlaşırsa bende Fatih Terim ile çalışmak isterim " dedi.

KULÜPLER GÖRÜŞÜYORLAR, BENDE HABER BEKLİYORUM

Yiğit Gökoğlan kulüplerin görüştüğünü belirterek; " Bayramda görüşmeler yaşanacağını biliyorum. Olumlu yada olumsuz bir haber gelir diye düşünüyorum. Kulüpler anlaşırsa bizlik bir durum yok. Ben Fatih Terim ile çalışmak isterim. Bende kulüpten haber bekliyorum. Transfer gerçekleşmez ise Manisaspor formasını giymeye devam edeceğim. Yurt dışı hedeflerim var " diyerek sözlerini bitirdi.

MANİSASPOR 3.5 MİLYON EURO İSTİYOR

Manisaspor'un Yiğit Gökoğlan için 3.5 milyon euro istediği, Galatasaray'ın ise 2.5 milyon euro önerdiği örenilirken, Manisaspor'un takasta oyuncu istemediği ve tarafların ortak bir noktada buluşup bu transferin gerçekleşeceği öğrenildi.

GALATASARAY, AMAURI’YE SICAK BAKMIYOR

Bu arada, sarı kırmızılılar forvet transferi konusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İtalyan basını Juventus’ta forma giyen Amauri’nin Galatasaray’ın gündeminde olduğu ve futbolcunun sarı kırmızılı takıma sıcak baktığını belirtirken, sarı kırmızılılar İtalya futbolcuyu gündemine almadığı öğrenildi.

Menajerler, teknik direktör Fatih Terim’in yardımcısı Şükrü Hanedar’ı arayarak, Amauri’yi önerdiler; ancak cevap, Galatasaray’ın Amauri’yi düşünmediği yönünde oldu.

“AMAURI’NİN: MENAJERİ TÜRKİYE SEÇENEĞİ KAPALI”

Futbolcunun İtalya ve İspanya temsil haklarını elinde bulunduran ünlü menajer Ernesto Broncestti ise, Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada, “Türkiye seçeneği artık bizim için kapalı” dedi. İtalyan menajer Trabzonspor’dan teklif aldınız mı sorusuna ise “Türkiye’yi düşünmüyoruz” diyerek cevap verdi.

DRENTHE FEYENOORD’A GİDECEK

Galatasaray’ın sol kanat için düşündüğü Real Madrid’in Hollandalı futbolcusu Drenthe ise, sarı kırmızılılardan gelen teklife sıcak bakmadığını açıkladı. Rap müzikle ilgilenen ve Hollanda’da bir müzik grubunda yer alan Drenthe’nin eski takıma Feyenoord’a dönerek, müzik ve futbol kariyerine birlikte yürütmeyi istediği öğrenildi. Drenthe daha önce Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Galatasaray büyük bir takım, ama transfer konusunda bir şey diyemem” demiş, Feyenoord’a dönecekmisin” sorusu karşısında ise gülmekle yetinmişti.

Podolski ge-le-cek. Bu ismi geçen yalan haberdir muhtemelen değilse de ortasahaya alternatiftir.

anlattığı, daha çok sorunlu bir adam beziyor (göz altında tutmak filan)

Göz altında tutmak derken sanki çok fazla beklentiye girmeyin anlamını çıkarttım ben. Birde Benayoun geçen sene hariç standart bir performans sergiledi. Hatta çok iyi olduğu dönemlerde oldu.

gelisme yok yine galiba..

off cok sıkıldım ya. ne gelen var ne giden var

sarp ve aydin halen takimda, en az 2 transfer daha sart

ooofff offf son haftamiza girdik. insallah guzel seyler olur bu hafta icinde

Podolski ge-le-cek. Bu ismi geçen yalan haberdir muhtemelen değilse de ortasahaya alternatiftir.

Gelmez bu saatten sonra. Bizim yönetim bu kadar uzayan bir transferi bitiremez. Maliyetlerin düşmesini bekliyorlar ama adamlar tok satıcı. Sonuçta istenen paralar Galatasaray ı batıracak veya yönetimin veremeyeceği paralar değil. Yani almak isteseler alırlardı bu zamana kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt