Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ama klasik bir sol kanat arıyorsanız (Reyes-Riera-Downing) Drenthe pek iyi bir seçim olmayabilir. Diğer taraftan toplama bakarsak, çokyönlülüğünü ve tahmini maliyetini de hesaba katarsak kesinlikle iyi transfer olur.

Ben Riera'yi fazla izlemedim ama anlatilanlara göre Kewell tarzı bir futbolcu.

O değilde Temmuz ayının ortalarında Reyes i biz transfer etmiştik. Arda ile yanyana bizde oynayacaklardı. Sonra bir baktık ki Ağustos ayının sonunda ne olduysa Reyes ve Arda yan yana Atletico da oynuyor. Ulan bu Madrid ne yaptı etti kandırdı bizim yönetimi. Tam tezgah kurmuşlar.

Bence yanlıs varsa o da ardanın yaptığıdır.Takım geçen seneki halinde ne kadar sakatda olsa onunda payı var.En azından fatih hocayla 1 sene kalıp bu takımı taşır diye düşünmustum.Yanılmısım.

Abi sen son 3 sezon yazmadın mı? Son 3 sezonun, ikisini Madrid'de geçirmiş adam...

tamamda hacı forma şansı bulsun diye hercules'e gönderilmiş orda ligin ilk yarısı var 2.yarısı ortalarda yok parasını alamadığı için idmanlara çıkmadı deniliyorda kiralık oyuncu bu sanmıyorum bu tür nedenlerin olucağını drenthe kontra atak oynıcak takımlarda boş alanda at önüne koşsun yaparsa skora katkı yapsın onun harici ne şakası var bu oyuncunun anlamıyorum 24 yaşına gelmiş bir cacık yaptığını görmedim ben eğer arda gibi bir oyuncun gidiyosa yerine onu unutturucak oyuncu getiriceksin demek istiyorum ben arda gidiyor drenthe geliyor senin içine siniyor mu bu şöyle düşün aguero gidiyor arda-falcao geliyor yerine doldurmak diye buna derim ben

funverdi Fazıl Ünverdi

Drenthe-Riera-Marlos-Benayoun...

funverdi Fazıl Ünverdi

Arkadaşlar gelen bilgiyi paylaştım, isimler bunlar...bu 4 lü arasından hem Drenthe hem de Riera'nın yani ikisinin de alınacağı söyleniyor.

Gs gazetecisi güvenilir biri sayılır. Anlamadığım aynı bölgeye iki yabancı birden alınmaya çalışılması. Drenthe sol bek oynatılır diyecem bu sefer yabancı sayısı 7 ye çıkıyor.

Bunlara ek olarak Sercan gelseydi tadından yenmezdi vallahi..

drenthe :D

2rgc5s9.jpg

muslera dünya'nın sayılı kalecilerinden alındı. eboue yıllardır üst düzey bir ligte ve takımda oynadı çok iyi bir oyuncu alındı. melo daha 1-2 sene öncesine kadar 25 milyon euro eden bir adam brezilya milli takımında defalarca oynamış üst düzey bir oyuncu alındı. ujfalusi beğenilmedi ama perfonmansı utandırdı gürdük bu da alındı. selçuk'u sayma dedin saymıyoruz peki. hadi elmander'i engin'i ceyhun'u beğenmiyoruz diyelim bu saydıklarımın alınması da başlı başına bir başarı değil midir? ki bu takım senelerdir avrupa'da ses getiremeyen bu sene de avrupada olmayan geçen sezonu facia olarak yaşamış özgüveni yerle bir bir takımdı. ben yönetim'in ve imparator'un sonunda kadar arkasındayım. ARTIK YAPILAMAYANLAR YÜZÜNDEN VURMAYI BIRAKIP YAPILANLARI DA GÖRÜP DESTEKLEME ZAMANIDIR!!! KÖSTEK OLMA ZAMANI DEĞİL!!!

BEĞENMEMEK ne zamandan beri köstek olmak oluyor ?

Sen takımın kalbini Takımın Kaptanını 1 Saatte Sattın !!!

Yerini dolduramayacaksan SATMAYACAKSIN....

Arda kim drente kim ? aradaki farkı görmemek için futbol cahili olmak gerekir...

Ben ARDA'nın yerinden bahsediyorum sen bana muslera eboue diyorsun ... ne alaka ?

Muslera kaleden çıkıp asist yapmayacak sana...zaten hücum yönünden zayıfız iyice düştük...

tum musulman alemin beyramini kutlarim ozelikle galatasaray renkterslerimi cani gonulden :)

Drenthe sol bek olarak gelicekse bir nebze ama sol açıkta oynarsa saçımız kalmaz.

Simdi belgelerin yetistirilip aksam Drenthe'yi acıklayacaklarını söylesem, ayrıca Podolski icinde 12 Milyon €'luk bir teklifin iletildigini söylesem bana kac kisiniz inanır ??

Çok inanmak istediğim için inanırım.

Drenthe ile Podolski gelirse, bence Urfalı'ya kulübe yolu gözükür, Drenthe sol bek oynar. Veya Poldi forvet oynar.

ulan drentheyi alırlarda aha ozman zıvanadan cıkarım. pondexter kılıklı herif gelmesin buraya. madriddeyken kıl oluyordum zaten. ardanın yerini bu herifmi doldurcak. inşallah gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt