Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Cevap: Transfer Nöbeti
Drenthe a-lın-maz.
Drenthe a-lın-maz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gscimbom ailesinin, ramazan bayramı ve zafer bayramı kutlu olsun.
Drenthe doğru ise Sercan'a hazırlı olalım. Çağlar'ı yanlış hatırlamıyorsam Bursa istiyordu.
ben öyle bişey yazdım mı? drenthe bonservis ödemeden alabilceğimiz solbek ve solaçık mevkiilerini oynayabilen ayrıca sol açığa adam alamazsak enginin arkasında çokda iyi solbek oyanayabilecek bi oyuncudur
son gelisme
mustafa sarpa görücüye ciktik alan yok :lol:
Radyospor'da bu haber'i veren kim Rentaş?..Özgür Sancar mı?..
ileri adam alamazsak enginle beraber mi oynasın istersin yoksa hakan ve aydın ikilisi mi daha iyi olur senin içinbedava geliyo diye iyide olmasa kabulmu edelimben bu bonservissiz lafına artık kıl olmaya başladım.
Berbatov´a dandik futbolcu, Vucinic´e gelme ulan ayi, Cisse´ye ölü, Reyes´e yumusak, Ujfalusi´ye kazik diyenlerin forumu burasiReal Madrid tribinde olanlarin forumu
Playstation´cilarin forumu
Alisirsin alisirsin
![]()
adamın Ardanın yerine geldiğini nerden biliyoruz? ayrıca alternatif olarak gelir bence ve bonservis ücreti ödemiycez gelirse
Alacak tabii. Bedava oynayan futbolcu varsa, söyle transfer edelim![]()
Bir Ronaldo olmadigi icin olabilir diye düsünüyorumBaska bir aciklama bulamiyorum
![]()
Arda´nin yerini bir dünya yildiziyla doldurmak istiyor herkes. Haklilar da aslinda. Ayrica Podolski´nin gelme ihtimali olsa kimsenin hayir Drenthe gelsin diyecegini sanmiyorum. Bunu tartismiyoruz zaten. Ama olmuyor iste. Ne yapalim? Drenthe´yi tam bir capsiz gibi anlatiyorlar da ona bozuluyorum biraz.
Tamam Renktaşlar uzatmayın..Varsayımlar üzerine konuşarak birbirinizi kırıyosunuz..
Drenthe + Riera + Sercan gelsin,bitirelim Transfer mevzusunu..![]()
ben öyle bişey yazdım mı? drenthe bonservis ödemeden alabilceğimiz solbek ve solaçık mevkiilerini oynayabilen ayrıca sol açığa adam alamazsak enginin arkasında çokda iyi solbek oyanayabilecek bi oyuncudur
Sercan Dinamo Kieve gittimi?
Bize gelecek diye duyumlar varmi?
Drenthenin oyun zekasi 0, ancak solbekte futbol oynayan ,kosabilen biri olur bare. Sercanida alirsak yanina süper olur.
ben iki mevkiye alternatif olur diyede istiyorum,podolskiyi herkes istiyo ama inşallah alabilirizSenelik ücret de alacak bu adam.. En az 2 Milyon.. Hiç gerek yok. (Sol açık için alınacaksa tabi). Arda'dan gelen parayı yatır Podolski'ye bak keyfine.
Sercan ukrayna diskolarına akmayı düşünüyor![]()
burdan sorunlu oldugunu nasıl cıkardın aga buna form düşüklüğünden kaynaklanan değer kaybı desek daha iyi olmaz mı ?? belki tekrar kendini bizde bulur cunku daha 24 yaşında
Bilmiyorum forumda paylaşıldı.
Bak benim yazdıklarımı oku ona göre alıntı yap...
polemik yaratmak için alıntı yapıp durma..
Ben arda satılıyorsa yerine podolski ayarında bir oyuncu almak zorundasın diyorum...
Sen hala aykut hala ufuk diyorsun...
Bir daha alıntı yapma bana..