Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gscimbom ailesinin, ramazan bayramı ve zafer bayramı kutlu olsun.

Drenthe doğru ise Sercan'a hazırlı olalım. Çağlar'ı yanlış hatırlamıyorsam Bursa istiyordu.

Çağlar'ı bi yere göndermez Terim. Zaten Drenthe alınırsa sol bek için değil sol açık için alınır. Hem Sercan Dinamo Kiev'e gitmedi mi?

ben öyle bişey yazdım mı? drenthe bonservis ödemeden alabilceğimiz solbek ve solaçık mevkiilerini oynayabilen ayrıca sol açığa adam alamazsak enginin arkasında çokda iyi solbek oyanayabilecek bi oyuncudur

2 hafta önce açıklama yapmış sol açık oynayacağım bir takıma gidicem diye.

Sercan Dinamo Kieve gittimi?

Bize gelecek diye duyumlar varmi?

Drenthenin oyun zekasi 0, ancak solbekte futbol oynayan ,kosabilen biri olur bare. Sercanida alirsak yanina süper olur.

Berbatov´a dandik futbolcu, Vucinic´e gelme ulan ayi, Cisse´ye ölü, Reyes´e yumusak, Ujfalusi´ye kazik diyenlerin forumu burasi :) Real Madrid tribinde olanlarin forumu :) Playstation´cilarin forumu :) Alisirsin alisirsin :)

Kesinlikle katılmıyorum..Evet birkaç istisna yanlış düşünenler olabilir..Fakat Berbatovu 10 kişiden 8 i ister..Vucinicide o şekilde...Diarraları,Podolskileride genelde herkes ister kulp falan takmaz..

Ama sen Reyes gibi sorunlu,bencil ve bitik adamla ilgilenirsen,herşeyden öte bu adamın ülke dışında oynayamama gibi bir kişisel sıkıntısı var..Kaliteli bir stoper almak varken ulfalujiyi alırsan,Drente,Riera,Benayun gibi adamların tartışılmasıdan veya istenmemesinden daha doğal bir şey yok..

Kalıplaşmış düşüncelerden vazgeçmeliyiz..Berbatovu istemeyen adamla,Rierayı istemeyen adamı bir tutmayın..

Burada Berbatovu 10 kişiden 2 kişi istemez..Buda bu adam doğru transfer olduğunu gösterir..

Rierayı 10 kişiden 8 kişi istemez..Buda hatalı transfer o9lduğunu gösterir..

Ama size göre yönetim her yaptığı doğru..Kim gelirse gelsin iyi..Burda prıblem kimde tartışılır.

adamın Ardanın yerine geldiğini nerden biliyoruz? ayrıca alternatif olarak gelir bence ve bonservis ücreti ödemiycez gelirse

Kendisi açıklama yapmış sol açıkta oynamak istiyorum diye...

Görünen o ki sol açığa alınıyor...

Birde şu bonservis olayına neden bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum...

Bir adamdan bonservis istenmiyorsa bilinki bir bit yeniği vardır...

Veya bonservissiz adamı neden sadece biz istiyoruz ...

Düşünseniz real'de tuttamamış kiralık verildiği takım istemiyor... şimdi bu durumda real bedava veriyorsa siz ne anlarsınız ?

Alacak tabii. Bedava oynayan futbolcu varsa, söyle transfer edelim :D

Anlatmaya çalıştığım 2 milyon çöpe gidecek (sol açık için alınacaksa diyorum dikkatinizi çekerim). Çöpe gitmez belki ama yeterli katkıyı sağlayamayacak. Podolski'ye 12 milyon + Senelik ücretini ver, şampiyonlar ligi'nden gelecek para karşılasın.

Bir Ronaldo olmadigi icin olabilir diye düsünüyorum :) Baska bir aciklama bulamiyorum :)

Arda´nin yerini bir dünya yildiziyla doldurmak istiyor herkes. Haklilar da aslinda. Ayrica Podolski´nin gelme ihtimali olsa kimsenin hayir Drenthe gelsin diyecegini sanmiyorum. Bunu tartismiyoruz zaten. Ama olmuyor iste. Ne yapalim? Drenthe´yi tam bir capsiz gibi anlatiyorlar da ona bozuluyorum biraz.

aynen . birde sabrinin hollanda versiyonu falan deniyo tuhaf ..

ben öyle bişey yazdım mı? drenthe bonservis ödemeden alabilceğimiz solbek ve solaçık mevkiilerini oynayabilen ayrıca sol açığa adam alamazsak enginin arkasında çokda iyi solbek oyanayabilecek bi oyuncudur

hocam ne sol beki adamın savunma adına yaptığı tek bir şey yok ki gittiği hiç bir takımdada sol bek oynatamadı hocalar real sol bek için alternatf olr yedekte tutarım diye düşündü olmadı hercules ' e gitti hücum oyuncusu olarak o kadar hücumun rahat olduğu ligte 15 maç çıkarmıştır en fazla

burdan sorunlu oldugunu nasıl cıkardın aga buna form düşüklüğünden kaynaklanan değer kaybı desek daha iyi olmaz mı ?? belki tekrar kendini bizde bulur cunku daha 24 yaşında

sadece form düşüklüğünden fiyatı öyle bir seyir izlemez. zaten hocasıyla sorun yaşadığı ve problemli olduğu biliniyor

Bak benim yazdıklarımı oku ona göre alıntı yap...

polemik yaratmak için alıntı yapıp durma..

Ben arda satılıyorsa yerine podolski ayarında bir oyuncu almak zorundasın diyorum...

Sen hala aykut hala ufuk diyorsun...

Bir daha alıntı yapma bana..

bir daha alıntı yapmıcaktım ama beni kışkırttın yapıyorum birader. sen her zaman yapılanları görmeyip bir arda-podolski muhabbetinde sıkışık kalıyorsan ve sığ fikirlerini dayatmaya çalışıp forumun ruhunda olan fikir tartışmasını bile beceremiyorsan burda ne işin var derler adama? seni saygılı ve seviyeli olmaya davet ediyorum. seninle aynı fikirde olmayanlara saygı duymayı öğren. ben polemik yaratmıyorum. "yok alıntı yapma yok polemik yapma" diyerek kimin ne peşinde olduğu ortada...

2 Bayraminizda mübarek olsun arkadaslar. 3.Bayram neden olmasin diyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt