Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gyan daha iyi değil..gyanda rennes de 45 maçta 14 gol atmış..ayrıca gignac'ın oynadıgı kulup fransanın en ıyı 3 kulubunden biri..gignac daha kaliteli..daha formsuz olabilir..

bende gyan gelse uzulmem o ayrı..bayram etmem..sadece sevinirim

gignac daha bitirici

gyan daha hızlı ve driblingi daha iyi

ben hıza ve driblinge daha çok önem verdiğim için gyanı daha önde görüyorum

ayrıca konu bitiricilikse, kadroda baros var

ama bize bitiriciden öte, tek başına alıp götürüp gol atacak adam lazım

Öyle bir zorunluluk yok.

Transfer görüşmeleri bitse bile,özellikle bu sene transfer görüşmelerine başlandığı bildirilmeden transferin bildirildiğini görmedim ben.

Galiba sadece Selçuk İnan'da oldu böyle birşey.Diğer transferlerin hepsinde ilk önce görüşmelere başlandığı bildirildi.Yanlışım varsa düzeltebilirsin.

Baros'u satamayız artık heralde.Ama Gignac gerçekten iyi bir forvet.Keşke alabilsek...

Baros ve Elmanderle kalmasından iyidir ayrıca takımda hiç yerli santraforun olmaması da ayrı bir komedi...

Sercan gelmesin demedim arkadaşım, Sercan' ın önemli bir hamle olacağının bende farkındayım merak etme! Ben forvete sadece Sercan hamlesi ile kalmasından korktuğu mu, bize Gingac, Gyan yada o ayarda bir forvetin lazım olduğunu anlatmaya çalıştım. Umarım şimdi daha iyi anlamışındır

Sercan ile yiğit'i alıp transferi kapatıcaz galiba öyle görünüyor :/

İsveç'in Macaristan karşısındaki 2-1 lik maçın özetine baktımda Elmander baya iyi oynamış.1 topu direkten döndü ve 1 asisti var.Çok küçümsüyor bazılarımız bu adamı.Bence Riera yapacağı gibi cevabı yapıştıracak.

Transfer görüşmeleri bitse bile,özellikle bu sene transfer görüşmelerine başlandığı bildirilmeden transferin bildirildiğini görmedim ben.

Galiba sadece Selçuk İnan'da oldu böyle birşey.Diğer transferlerin hepsinde ilk önce görüşmelere başlandığı bildirildi.Yanlışım varsa düzeltebilirsin.

bende hatırladığım kadarıyla doğrudur

Arkadaşlar sercan çok yerinde bir hamle... Fatih terim ile birlikte istenilen Sercan ortaya çıkacaktır.. Bu çocuk daha 21 yaşında... Sercan eğer kendisini geliştirirse avrupa çapında bir yetenek olur... Ben Sercanın kanattada çok başarılı olacağını düşünüyorum...

Çağatay hayırdır kardeş bikaç sayfa önce yakınıyordun? Bir durum mu var?

Sonuç'u söyliyeyim Sercan gelip transfer sonlanır bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt