Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

baros çok iyi bitirici değil benim gözümde kaleci ile karşı karşıya kaçırdığı gol attığından fazladır gignac tam bir bitiricidir gyana gelirse evet türkiye liginde üç stoperi alıp götürür kaleye umarım onları golde yapabilir zaten yaparsa 2 sene sonra aldığının 2 katına satarsın

İsveç'in Macaristan karşısındaki 2-1 lik maçın özetine baktımda Elmander baya iyi oynamış.1 topu direkten döndü ve 1 asisti var.Çok küçümsüyor bazılarımız bu adamı.Bence Riera yapacağı gibi cevabı yapıştıracak.

Yiğit transferi yatar bence. Bizimkiler takas yoluyla almak istiyor Manisaspor para. Sercan ve yabancı forvetle sonuçlanır.

Tek korkum sercan ile forvet transferini sonlandırmak

Aksine benim de istediğim Sercan hamlesiyle forvet transferini kapatmak..Baros,Elmander ve Sercan en kötü devre arasına kadar bu ligi götürür..

Ama bunları besleyecek adam şart..Forvet transferinden daha çok ofansif bir ortasaha oyuncusu alınması gerektiğini düşünüyorum..

Çağatay hayırdır kardeş bikaç sayfa önce yakınıyordun? Bir durum mu var?

Dün vardı bbir kaç kişiden hakaret yedim bilgi paylaştığım için.. Ben unuttum... Bu fourmu seviyorum çünkü Abdullah abi saygım var.. sizler gibi düzeyli yazan arkadaşlar var.. Yakın zamanda böyle insanların artacağını ve forumun daha keyifli hale geleceğini düşünüyorum...

Günaydın dostlar. Olan biten nedir bugün ?

Buna nasıl emin olabiliyorsun,sadece istatistiklerden mi?Belki Gignac rakip defansı dağıttı,düzen bozdu?Bu kadar basit değil bu işler.

Elbette haklı olduğun yanlar var ama forvet oyuncusu için aslolan goldür renktaş.Sercan'da potansiyel olmasına rağmen neden istenmiyo sence?..

rıeara sureklı saga sola bakıyor nerde bu tarftarlar dıye bu yılkı en ıyı olaylardan bırı o havalanında karsılama torenı duzenlememe neydı o rezıllıkler nahos durumlar

sercan ve gignac gelirse mutluluktan bir sene maç izleyemem

Dün vardı bbir kaç kişiden hakaret yedim bilgi paylaştığım için.. Ben unuttum... Bu fourmu seviyorum çünkü Abdullah abi saygım var.. sizler gibi düzeyli yazan arkadaşlar var.. Yakın zamanda böyle insanların artacağını ve forumun daha keyifli hale geleceğini düşünüyorum...
umarız dediğiniz gibi olur çağatay bey ..yalnız bugün pazar ve hala bi gelişme yok yahu

sercan genç ileride iyi olabilir denilen anıl dilaver ve emre çolakla yaşıt o adamlara süper diyenler sercana kötü diyorlar ki sercan yetenek olarak anılın çok çok önünde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt