Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer görüşmeleri bitse bile,özellikle bu sene transfer görüşmelerine başlandığı bildirilmeden transferin bildirildiğini görmedim ben.

Galiba sadece Selçuk İnan'da oldu böyle birşey.Diğer transferlerin hepsinde ilk önce görüşmelere başlandığı bildirildi.Yanlışım varsa düzeltebilirsin.

Özel durum altında geç bildirim yapılabilir.(Bildiğim kadarıyla)

Beyler ne olduda herkesin T.Ü rütbesi alındı?Bir olaymı oldu?

Ntvspor da her zaman gizli ayrıntılara dikkat edin.Mesela geçen gün Tarihte bugün diye birşey vardı.Tarihte Samsunun işte başarılarından felan bahsediyordu.Gazeteleri felan gösteriyordu.Orda mesela gazetede Cimbom açılışı kötü yaptı felan diye haberler gösteriyorlardı.Adamların amaçları belli.Ama şu durumda yine izlemeye mecburuz çünkü onlardan başka doğru düzgün Spor kanalı yok..

savunmuyorum abi zten o deyyuzları .. tüm kanallar son dakika riera istanbulda diye geçerken onlar zahmet etmedi .. zigler gelsin o zaman görürüz .

Beyler ne olduda herkesin T.Ü rütbesi alındı?Bir olaymı oldu?

Değerli üyelerimiz,

Bugün başımıza gelen bir olumsuz örnek sonrasında, Tecrübeli Üye rütbesinde düzenlemeye gidilmesi kararlaştırılmıştır.

Buna göre, rütbe sahibi tüm kişiler Kayıtlı Üyeliğe geçirilecektir. Yeni rütbe kriterleri ve kurallar netleştirilerek açıklandığında (yaklaşık 1 hafta içinde), hakedenler için yeniden atamalar yapılacaktır.

Bu süreçte Nevizade Forumu mesaj yazımına kapalı kalacaktır.

Bilgilerinize sunarız.
.

bende elmader'i cok kucumsedigimizi dusunuyorum ... Baros + Elmader + Sercan bence forvet için yeterli ya ... bi sol bek yada orta sahaya yaratıcı ortasaha alınması yabancı forvetden cok daha mantıklı olur gibime geliyo

Gyan mı Gignac mı derseniz Gignac derim. Birisi Fransa'dan geliyor birisi EPL'den. Fransa'dan gelenlerin ne kadar uyum sağladığını görüyoruz. Ha diyeceksiniz Gyan da Fransa'dan gitti ama sonuçta EPL'ye alışmış bir adam. 1 adım Gignac önde.

Özel durum altında geç bildirim yapılabilir.(Bildiğim kadarıyla)

Geç bildirme,ertelenmiş bildirme ayrı şeyler.Sen oyuncuyla imza atıldığını bildirdikten,verilecek paraları bildirdikten sonra,oyuncuyla görüşmelere başlamıştır diye bir bildirim niye gönderirsin?Anlamsız olur (:

gignac kötü demedik

gyan daha iyi dedik sadece

gignac da gelse bayram ederim

Gyan'ın da Fransa karnesi o kadar parlak değil ona bakarsan. Hızı, gücü ile rakip savunmayı yıpratacak bir oyuncu ancak gol vuruşları iyi değil, saç baş yoldurması muhtemel. Nokta santrafor değil de daha çok ikinci-forvet, sağ-forvet'e uygun bir oyuncu, gol umudumuz olması durumunda büyük hayal kırıklığı olacaktır. Gignac ise gol vuruşları ile ön plana çıkan bir oyuncu, güçlü, bitirici. Marsilya'da kötü bir sezon geçirmiş olabilir ama Toulouse'da yaptıkları ayakta alkışlanacak cinsten, Gyan'ın ise son DÜnya Kupası haricinde beklentileri karşıladığı bir sezon yok. Gignac'ın biraz kilo problemi var ancak bu iki oyuncuyu karşılaştıracak olursak aradığımız oyuncu kesinlikle Gignac, Gyan değil. Marsilya bırakmayacaktır ancak, istedikleri forvet transferini gerçekleştiremediler.

maradona rooney gignac hem şişko hem bu kadar yetenekli nasıl olmayı başarıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt