Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ntvspor da her zaman gizli ayrıntılara dikkat edin.Mesela geçen gün Tarihte bugün diye birşey vardı.Tarihte Samsunun işte başarılarından felan bahsediyordu.Gazeteleri felan gösteriyordu.Orda mesela gazetede Cimbom açılışı kötü yaptı felan diye haberler gösteriyorlardı.Adamların amaçları belli.Ama şu durumda yine izlemeye mecburuz çünkü onlardan başka doğru düzgün Spor kanalı yok..

aynen .mesela muslera nın videosu hep yediği gollerle süslüydü.hatta mail yağmuruna tutuldu neden hep yediği golleri gösteriyorsunuz diye.f7 yalakası tv..

bende elmader'i cok kucumsedigimizi dusunuyorum ... Baros + Elmader + Sercan bence forvet için yeterli ya ... bi sol bek yada orta sahaya yaratıcı ortasaha alınması yabancı forvetden cok daha mantıklı olur gibime geliyo

4-4-2 oynayacaksak ( ki bence en mantıklısı bizim kadroya göre ) forvet alınmalı ki alternatif olsun. Ha Fatih Hoca derki ben 4-3-3 oynatacağım, o zaman alman lazım bir kreatif oyuncu yoksa gümlersin.

Haklısın renktaş.Volkan Şen'in gelmesini Sercan'a nazaran daha çok istiyodum ama bu dediğin gerçekten doğru.

Ben ikisinide eşit derece isterdim ama olmadıysa Sercan'ı kesin almayılıyız yerli kalitemiz yerlerde onu geçtim o bölge için bir tane yerli oyuncumuz ve alabileceğimiz adam yok ve bu durumda Sercan'a "tü kaka" muamelemesi yapanlar için kurdum o cümleyi.

bende elmader'i cok kucumsedigimizi dusunuyorum ... Baros + Elmader + Sercan bence forvet için yeterli ya ... bi sol bek yada orta sahaya yaratıcı ortasaha alınması yabancı forvetden cok daha mantıklı olur gibime geliyo

Katılıyorum ve bana göre sırf ücret ödeyip almadığımız için öyle düşünülüyor

[video=youtube;FfJ3sIryDLw]https://www.youtube.com/watch?v=FfJ3sIryDLw[/video]

Takma kafaya.Zaten bende anlayamıyorum forum garip bir hal almaya başladı.Ne zaman gelsem tartışma ve hakaret var.Bu arada bilgi neydi Reis?

Dün sabah Çal Bir Roman Havası diyerek Roman Pavlucenko'yu işaret etmiştim.. Akşam basında çıkmaya başladı Galatasarayda en yakın aday Roman diye.. Bende bunu belirttim 3-4 üye beni hırsızlıkla İbrahim Setenin haberlerini çalmakla suçladı.. Kolpacı ve benzeri unsurlarla suçları...Olsun canları sağolsun o arkadaşların... Biz düzeyli yazmaya devam edeceğiz..

Şu forvete pavlyuchenko alsak iyi olur...:(

[video=youtube;Wow3V2PYa7U]https://www.youtube.com/watch?v=Wow3V2PYa7U[/video]

Alın size santrafor.Biraz elinizdekiyle mutlu olmayı bilin ya:)

Baroş ,Elmander ve gelirse Sercan şu dandik süperlig için rahatlıkla yeter.Seneye şp.ligi için adam akllı transfer yaparlar.Bizim asıl ihtiyaçlarımız solbek ve stoper.Yabancı kontenjanından dolayı en elınabiliri solbek.Hatta solbek alınsa bile çoğu maç oynayamaz.Bu nedenle bu sezon alınan yabancıların performansına göre seneye daha akıllıca transferler yapabiliriz.Ama bu sene için defans hattı dışında şu kötü lig için gayet iyi bir kadromuz var.Fakat şp.ligi için en az 1 solbek , Melo'nun yanına ortasahaya bir isim , stoper ve kaliteli 2 forvet lazım.( Kazım da şm.ligi seviyesinde değil) Belki bu sene yerli isimlerden Melo'nun yanına biri ayarlanabilir. (Baytar veye Yekta) Bu sayede bir yabancı hakkını sağ forvet için kullanabiliriz.

face im yok açılmıyor foto varsa koyarmısınız

Bence potansiyeli olan oyuncunun ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Baroş da Epl de güzeldi, nal topladı ligue 1 de, ama bak bizde ;)

Liverpool macerasın dışında Epl de de nal topladı renktaş.Aston Villa performansı vasat, Porstmouth da ise gol bile atamadı.:o

transfer piyasasını da düşünmek lazım

falcao 40m ediyorsa, gyan da 15m eder

Transfer piyasası diye bir şek kalmadı artık. Fabregas 30 ederken Pastore 43 edebiliyor. Araplar ve Futbol klüpleri adı altında iki transfer piyasası oluştu dünyada ve bu durum bizim ülkemizdede var. Topuz,tabata gibi.

Ben Fatih Terim'in,kendi isteğiyle olmadığı için Elmander'e biraz önyargılı baktığını düşünüyorum.Şimdi "sen Fatih Hocaya nasıl önyargılı dersin çık git bu forumdan" diyenler olabilir ama,benim düşüncem bu yönde.Tabi başkan "Elmander'le anlaştık,Fatih Terim'in de olurunu aldık" dedi fakat,sanki hoca "Anlaşmışsınız artık,Elmander de kötü forvet değil" diye olur verdi bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt