Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Stoper ve sol bek bölgeleri gelecek sene kusursuz olacak bence. Bu sene sol bekten çok çekeceğimiz kesin. Belli mi olur belki devre arasında bir takviye gelebilir. Hoca baltayı bir izlesin sonrası tamam. Stoper için ise yerli olarak Serdar Taşçı çok iyi olur.

Cogu kisi beni desteklemeyebilir ama ben yine de 1 tane sag acık alınmasını gerektigini düsünüyorum,Maclarda anlarız ne demek istedigimi:)

Sabri,eboue,kazım,aydın,4-3-3 tede elmander var usta lüks kaçar bir tane daha. Aydın diyeceksiniz şimdi varya, bırakın 4. 5. tercih oynar o da "bazı" maçlarda etkili olduğunu gördük :D

Pavlyucenko gelir bu saatten sonra...

Epl de 157 dakikada 1 gol atmış.

Benim şahsi görüşüm iyi transfer olur..Tek handikap yaşı...Elimizdeki 3 forvette 30 yaşında olacak.

Pavi ya da cinyak dan biri gelirse şöyle bir düşünelim tam bombacı takım olacağız uzaktan şutlar fena can yakar bu sene. Melo Selçuk Riera Cinyak/Pavi

oyuncuyu değerlendirirken oynadığı takımlara değil, özelliklerine bakıyorum

pastore daha etkili bence

yapma kardeş ya neye göre daha etkili..daha potansiyelli falan da demissin..febregas 17 yasındayken arsenalin ortasahasının göbeginde oynuyodu..potansiyel dediğin budur..pastore 30 fabregas 60 70 eder

Stoper ve sol bek bölgeleri gelecek sene kusursuz olacak bence. Bu sene sol bekten çok çekeceğimiz kesin. Belli mi olur belki devre arasında bir takviye gelebilir. Hoca baltayı bir izlesin sonrası tamam. Stoper için ise yerli olarak Serdar Taşçı çok iyi olur.

Toprak'la ikisi gelsin savunma bayram etsin diyorsun :ka19:

Oyun planımız ise an itibariyle tek forvet olduğuan göre Gyan akar.Akmalı da.

Ne kanat oyuncuların nede ortasahanda oynayan oyuncuların gol ortalamaları ve bitiricilikleri düşük, birde Gyan'ı aldıkmı bu golü kim atıcak ? Baros dışında şu takımda sağlam bir bitirici yok, Sercan'ı çok istiyorum ama oda son vuruslarda biraz özürlü, o yüzde Gignac, Fred (Benim tercihim) yada Pavlyucenko daha dogru bir karar olur.

Milevsky ile uğraştığımız doğru mu ? Hollanda basınında Milevsky, El Hamdaoui ve Amauri ile ilgilendiğimiz yazıyor.

Oyun planımız ise an itibariyle tek forvet olduğuan göre Gyan akar.Akmalı da.

oyun planımız tek forvet evet adam ileri uçta oynucak neymiş golcü değil rakibi dağıtıyor bırakın bu işleri dünya para vercem rakibi dağıtcak alırım mehmet yıldızı çıkarırım metristen ümit karanı aynı işi yapar futbolcu dediğin komple olur ileri uçta oynayan oyuncuda gol atar atmak zorundadır.bal yapmayan arıyı ben napim guizada koşuyordu tırmalıyordu ozaman gyan forvet değil sağ açık sol açık oynasın ozaman itiraz etmem forvet gol atar atmak zorundadır premier ligten geliyorsada türkiye liginde leblebi gibi gol atmalıdır umarım ben yanılırım gyan balon değildir.

stoperde servetin bulunduğu bir takımı bir türlü sindiremiyorum kabullenemiyorum..messi ronaldo rooney gelse düşüncem değişmeyecek..servet olduğu müddetçe takımda topal aksak bir takım olarak kalıcağız

Boşuna tartışıyoruz ne Gignac gelir ne Hamdaoui ne de Gyan.Beklentinizi düşük tutun sonra üzülüyorsunuz...

Sercan transferinden sonra aslında yabancı forvete gerek yok. Ama Gignac falan diyorlar ya o zaman akan sular duruyor :) Bu isme kim hayır diyebilir ?

terım ılk tercıhı forvet oyuncusu ıdı halada ıstıyor ama cok ıstemelerıne ragmen bı forvet transferı yapamadık(drogba adebayor podolskı amurı fabıanao forlan daımao gyan )

baros a guvenılıp baslarsak yanılırız dıye dusunuyorum adam muzmın sakat

bu halde bile bombacıyız :) forvet elmander yeterince iyi vuruyor uzaktan. kazım da milli takımda attığı 2 golü uzaktan almıştı. hucum hattı ve ortasaha bombacı geçen sene neredeyse uzaktan hiç golümüz yoktu bu sene çok gol bekliyorum uzaktan ve frikiklerden :animation:
Pavi ya da cinyak dan biri gelirse şöyle bir düşünelim tam bombacı takım olacağız uzaktan şutlar fena can yakar bu sene. Melo Selçuk Riera Cinyak/Pavi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt