Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

29935124395623231231924.jpg

Van damme,ın kardeşi.

Allah o günleri Düsmanıma yasatmasın:DSuan Altyapı diye birsey yokki zaten renkdas:)Seneye insallah Altyapıyıda güclendiricez:yenieek:

O da var tabi :D Altyapımızın ben zayıf olduğunu düşünüyorum son yıllardaki, herkes yıldız olacak gözüyle baktı ama şuan hepsi dandik liglerde. Yeni teknik heyetten çok ümitliyim, çok güzel şeyler olacak hissediyorum :)

Yerli kalitemizi yükseltmek için bu sene tam zamanıydı aslında.

Stoper hattına yerli bir transfer yapamadık. Mesela ne yapıp edip Serdar Taşçı alınmalıydı.

Forlan ve Reyes için gözden çıkardığın o paranın daha düşük fiyatına Serdar düşünmeden gelirdi.

Bu seneki transfer döneminde buruk olduğum tek konu, stoper hattına sağlam bir türk monte edemememiz.

Eksik o kadar çoktuki takımda ancak bu kadarı değişti.

Birde ilk 11 in çoğunu değiştirmek epey bir uyum sorunu olur.O yüzden bence tecrübeli oyuncularda alınıyor.

Yoksa iyi bir Galatasarayda yeri olmayan çok oyuncumuz var hala.

Yeni bir şifre hipotezi geliştirdim;

Buna göre aldığımız yabancı oyuncuların isimlerinden yola çıktım ve isimlerindeki sessiz harflere:1 , sesli harflere ise :2 puan verdim

Bakın sonuç;

Melo=1+2+1+2 = 6

Riera = 1+2+2+1+2 = 8

Eboue = 2+1+2+2+2 = 9

Muslera=1+2+1+1+2+1+2 = 10

Elmander=2+1+1+2+1+1+2+1 =11

Ujfalusi=2+1+1+2+1+2+1+2 = 12

Arada eksik olan sayı kaç ? Evet " 7 " Peki yeni transferlerden kimin ismi 7'yi sağlayabilir?

Gomis mesela,veya Andre :)

Biliyorum saçma ama insanı meraklandırıyor işte.Bu arada başka bir tez de şu olabilir;

Normalde 7 Baros a aitti ve o sayı kaybolmuş,Bu da demek oluyor ki Baros gidici :)

Pavlyucenko çok iyi olur...Tribüne Ruslarda gelir..Belki Rus kanalı bizim maçları verir..Ligtvden kurtuluruz :)

ben herkesin görüşüne saygılıyım ama bizim kadro yapımızda pavlu çok iş yapar bence gyandan da gignactan da daha fazla iş yapar biz baskılı oyun oynuyoruz pavlu hem havadan hem yerden çok iyi golcü adam tothennam gibi yıldızlar karması takımda oynamasına rağmen forma buluyordu. pavluya barostan kötü diyenlere de katılımıyorum bence barostan önde oyuncu

Herkes transfer istiyor da kimse de çıkıp demiyor ki aga bu alt yapıdan Berkin e Semih e Ahmet e şans versinler diye baskı yapalım. Berkin ofansif orta sahaya yakışacak bir oyuncu. Valla açıkçası nöbetler iyi hoş yıldız adayları vs ama bu alt yapıda sadece sahlep satsın diye kurulmadı. Fenerden farkımız kalmadı son yıllarda

sonuna kadar katılıyorum renkdaş altyapıdan en çok oyuncu çıkaran türk takımı bizdik ama benım FT den ümidim var altyapıdan yeni genç yıldızlar çıkartacaktır...

Buna göre aldığımız yabancı oyuncuların isimlerinden yola çıktım ve isimlerindeki sessiz harflere:1 , sesli harflere ise :2 puan verdim

Bakın sonuç;

Melo=1+2+1+2 = 6

Riera = 1+2+2+1+2 = 8

Eboue = 2+1+2+2+2 = 9

Arada eksik olan sayı kaç ? Evet " 7 " Peki yeni transferlerden kimin ismi 7'yi sağlayabilir?

Biliyorum saçma ama insanı meraklandırıyor işte.Bu arada başka bir tez de şu olabilir;

Normalde 7 Baros a aitti ve o sayı kaybolmuş,Bu da demek oluyor ki Baros gidici :)

puhaha sende haklısın tabi bu transfer dönemi insanda ne akıl bırakıyo nede ruh sağlığı :asd:

Bakın sonuç;

Melo=1+2+1+2 = 6

Riera = 1+2+2+1+2 = 8

Eboue = 2+1+2+2+2 = 9

40 yapar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt