Kıvanç DOĞAN
10 Numara!
- 26 Kasım 2008
- 13.531
- 0
- 1.361
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah o günleri Düsmanıma yasatmasınSuan Altyapı diye birsey yokki zaten renkdas
Seneye insallah Altyapıyıda güclendiricez:yenieek:
Görüsüne saygı duyuyorumyiğitin bir numarası yok
hiç beğenmiyorum
Yerli kalitemizi yükseltmek için bu sene tam zamanıydı aslında.
Stoper hattına yerli bir transfer yapamadık. Mesela ne yapıp edip Serdar Taşçı alınmalıydı.
Forlan ve Reyes için gözden çıkardığın o paranın daha düşük fiyatına Serdar düşünmeden gelirdi.
Bu seneki transfer döneminde buruk olduğum tek konu, stoper hattına sağlam bir türk monte edemememiz.
daha ne gelişçek..18 yaşındayken tam sezon oynadı febregas. EPL italya liginden kat kat daha iyi..onuda unutmamak lazım..

üstad işte bende onu diyorum. fatih hocanın orayı es geçmesi düşünülemez.sercan gelmiş diye bakarsak baros-elmander-sercan bu lig için fazlası ile yeterli ama orta alanda gol asist özelliği olan bir isim almalıyız
Pavlyucenko çok iyi olur...Tribüne Ruslarda gelir..Belki Rus kanalı bizim maçları verir..Ligtvden kurtuluruz![]()
Pavlyucenko çok iyi olur...Tribüne Ruslarda gelir..Belki Rus kanalı bizim maçları verir..Ligtvden kurtuluruz![]()
Herkes transfer istiyor da kimse de çıkıp demiyor ki aga bu alt yapıdan Berkin e Semih e Ahmet e şans versinler diye baskı yapalım. Berkin ofansif orta sahaya yakışacak bir oyuncu. Valla açıkçası nöbetler iyi hoş yıldız adayları vs ama bu alt yapıda sadece sahlep satsın diye kurulmadı. Fenerden farkımız kalmadı son yıllarda
Yeni bir şifre hipotezi geliştirdim;
Buna göre aldığımız yabancı oyuncuların isimlerinden yola çıktım ve isimlerindeki sessiz harflere:1 , sesli harflere ise :2 puan verdim
Bakın sonuç;
Melo=1+2+1+2 = 6
Riera = 1+2+2+1+2 = 8
Eboue = 2+1+2+2+2 = 9
Muslera=1+2+1+1+2+1+2 = 10
Elmander=2+1+1+2+1+1+2+1 =11
Ujfalusi=2+1+1+2+1+2+1+2 = 12
Arada eksik olan sayı kaç ? Evet " 7 " Peki yeni transferlerden kimin ismi 7'yi sağlayabilir?
Gomis mesela,veya Andre
Biliyorum saçma ama insanı meraklandırıyor işte.Bu arada başka bir tez de şu olabilir;
Normalde 7 Baros a aitti ve o sayı kaybolmuş,Bu da demek oluyor ki Baros gidici![]()

Yeni bir şifre hipotezi geliştirdim;
Buna göre aldığımız yabancı oyuncuların isimlerinden yola çıktım ve isimlerindeki sessiz harflere:1 , sesli harflere ise :2 puan verdim
Bakın sonuç;
Melo=1+2+1+2 = 6
Riera = 1+2+2+1+2 = 8
Eboue = 2+1+2+2+2 = 9
Muslera=1+2+1+1+2+1+2 = 10
Elmander=2+1+1+2+1+1+2+1 =11
Ujfalusi=2+1+1+2+1+2+1+2 = 12
Arada eksik olan sayı kaç ? Evet " 7 " Peki yeni transferlerden kimin ismi 7'yi sağlayabilir?
Gomis mesela,veya Andre
Biliyorum saçma ama insanı meraklandırıyor işte.Bu arada başka bir tez de şu olabilir;
Normalde 7 Baros a aitti ve o sayı kaybolmuş,Bu da demek oluyor ki Baros gidici![]()
bende o zaman avatarımı değişirim ELMANDER :yenieek:
Birine benzetiyorum bu adamı ama hangi filmden çıkaramadım.
sonuna kadar katılıyorum renkdaş altyapıdan en çok oyuncu çıkaran türk takımı bizdik ama benım FT den ümidim var altyapıdan yeni genç yıldızlar çıkartacaktır...