Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yeni bir şifre hipotezi geliştirdim;

Buna göre aldığımız yabancı oyuncuların isimlerinden yola çıktım ve isimlerindeki sessiz harflere:1 , sesli harflere ise :2 puan verdim

Bakın sonuç;

Melo=1+2+1+2 = 6

Riera = 1+2+2+1+2 = 8

Eboue = 2+1+2+2+2 = 9

Muslera=1+2+1+1+2+1+2 = 10

Elmander=2+1+1+2+1+1+2+1 =11

Ujfalusi=2+1+1+2+1+2+1+2 = 12

Arada eksik olan sayı kaç ? Evet " 7 " Peki yeni transferlerden kimin ismi 7'yi sağlayabilir?

Gomis mesela,veya Andre :)

Biliyorum saçma ama insanı meraklandırıyor işte.Bu arada başka bir tez de şu olabilir;

Normalde 7 Baros a aitti ve o sayı kaybolmuş,Bu da demek oluyor ki Baros gidici :)

Devlet Bahçeli ile bir kan bağı var mı :)

Dün bi yerde okudum hatırlamıyorum şimdi, belki burada da olabilir.

Re Re Re Ra Ra Ra feneri "öp" Riera

Anladınız :D

@tribundergi Tribun Dergi

La Gazetta dello Sport: Fenerbahçe, Luca Toni ile ilgileniyor.

Yeni bir şifre hipotezi geliştirdim;

Buna göre aldığımız yabancı oyuncuların isimlerinden yola çıktım ve isimlerindeki sessiz harflere:1 , sesli harflere ise :2 puan verdim

Bakın sonuç;

Melo=1+2+1+2 = 6

Riera = 1+2+2+1+2 = 8

Eboue = 2+1+2+2+2 = 9

Muslera=1+2+1+1+2+1+2 = 10

Elmander=2+1+1+2+1+1+2+1 =11

Ujfalusi=2+1+1+2+1+2+1+2 = 12

Arada eksik olan sayı kaç ? Evet " 7 " Peki yeni transferlerden kimin ismi 7'yi sağlayabilir?

Gomis mesela,veya Andre :)

Biliyorum saçma ama insanı meraklandırıyor işte.Bu arada başka bir tez de şu olabilir;

Normalde 7 Baros a aitti ve o sayı kaybolmuş,Bu da demek oluyor ki Baros gidici :)

allah akil fikir versin ;)

en sonunda kafayi yedi resmen

:D

zzzlx.png

isveçin tek golünün asisti elmanderden. adam yıkılmıyor baros'u elmanderden üstün görenlere gelsin :)

[video=youtube;cIVOiqdwuN4]https://www.youtube.com/watch?v=cIVOiqdwuN4[/video]

Bu maçta yaptığı en gösterişsiz hareket yaptığı asist. Adamları deli etmişti bu maçta.

ben herkesin görüşüne saygılıyım ama bizim kadro yapımızda pavlu çok iş yapar bence gyandan da gignactan da daha fazla iş yapar biz baskılı oyun oynuyoruz pavlu hem havadan hem yerden çok iyi golcü adam tothennam gibi yıldızlar karması takımda oynamasına rağmen forma buluyordu. pavluya barostan kötü diyenlere de katılımıyorum bence barostan önde oyuncu

Pavlyucenkonun Elmanderden hic bir farki yok artisi yok bence

ayni tip oyuncular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt