Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yeni gelismeler var mi arkadaslar. Evde degildim de. Seref Aydin birseyler söyledi mi? Sercan tamam diyor LigTV?

Trabzon'a Forlan müjdesi

Inter, yeni transferi Uruguaylı forvet Diego Forlan'ı Şampiyonlar Ligi'nde oynatamayacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor ile B Grubu'nda yer alan Inter'in, bu sezon kadrosuna kattığı 32 yaşındaki Uruguaylı golcü Diego Forlan'ı 'Devler ligi'nin grup müsabakaları olan ilk 6 maçında oynatamayacağı açıklandı. İtalyan ekibinin Forlan'ı Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edememesinin nedeniyse Uruguaylı golcünün eski takımı Atletico Madrid ile 28 Temmuz ve 4 Ağustos tarihlerinde oynanan UEFA Avrupa Ligi'nin 3. ön eleme turunda Norveç ekibi Stromsgodset'e karşı forma giymesi olduğu belirtildi.

UEFA kuralına göre, bir oyuncu sezon başında bulunduğu takım ile Avrupa kupalarına katılmış, ardından Avrupa kupalarında mücadele eden başka bir takıma transfer olmuşsa, transfer olduğu takımın Avrupa maçlarında Ocak ayındaki kadroların ikinci bildirimine kadar forma giyemiyor. Inter'in Forlan'ı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan bir üst tura yükselmesi durumunda, Ocak ayından itibaren kadroya dahil edebileceği kaydedildi. Inter, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında 14 Eylül'de sahasında Trabzonspor'u konuk edecek

ne oluyor dedım ılk gorunce

Bu maçta yaptığı en gösterişsiz hareket yaptığı asist. Adamları deli etmişti bu maçta.

Sanki 90 dakikasini izledin de delirtti diyorsun. Rakipleri delirtti evet. Bu Elmander düsmanligini da bir türlü anlamadim. Sanki oynuyor da, performansini elestiriyorsunuz. Oynadigi süreler icerisinde hep gol atti, tehlikeli oldu.

Bu 7 ile ilgili bir şey olursa o zaman bu hipotezin patentini alırım benden demesi :)) Bu arada Riera;Forrest Gump da ki komutana(Gary Sinise) benziyor bence..

Riera İspanya da 10 giydi, Liverpool da 11. bizde ikisi de boş bakalım kaç giyecek

fb düsecek falan diye herkesi satiyor dedik,adamlar yeni transferler yapiyor.ne ayak MALI ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt