serkan akcay
Cezalı
- 17 Aralık 2010
- 6.545
- 0
- 1.021
Cevap: Transfer Nöbeti

para topluyorlar yapara para deye aglayanlar gidip gyanimi alacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
para topluyorlar yapara para deye aglayanlar gidip gyanimi alacak
Enkaz diyorlar ya bizim için geçerli Emrah.Boşlukları doldur doldur bitmiyor valla.Ama stoper lazım yabancı değil, Türk lazım bize.
Gignac icin neden umutlandınız bu kadar ? Ne duyum geldi ki ?
konuyla alakalı değilde bu basketçiler özellikle boyu daha fazla olanlar neden konuşma güçlüğü çekiyorlar sanki biri adamların canını yakıyor gibi garip garip sesler çıkararak konuşmaya çalışıyorlar.
Saat 8 de 9 da buralardasın dimi renkdaş o saatlerde de hiç bi gelişme olmamaış olursa beni sakinleştirir misin forumdan atılırım çünkü![]()
altunterim Osman Altunterim
Keita'nın amcası 10 gündür neden Florya'da yatıp kalkıyor diye sormuştum geçen geceHala cevap gelmedi he? Herşeyi BİLEN ABİLER
ne iş?
Keita'nın amcası 10 gündür neden Florya'da yatıp kalkıyor diye sormuştum geçen geceHala cevap gelmedi he? Herşeyi BİLEN ABİLER
ne iş?
ne iş?
bank asya yolcusu fenerRiera: Kariyerime baktığınız zaman bir çok derbide oynadım .
Bu derbi maçları anlatılmaz. Onları kelimelere dökmek mümkün değil.
Ben en önemli derbinin Liverpool-Everton arasında olduğunu düşünürdüm ama
Olympiaskos'a transfer olduğumda, Panathinaikos'la oynadığımız derbi benim kariyerimdeki en önemli derbiydi
Fakat orada derbiler farklı yaşanıyor. Şiddette kayan unsurlarda oluyor. Bunları biz futbolcular olarak tasvip etmiyoruz tabiki.
Galatasaray ile Fenerbahçe derbsini biliyorum. Samiyen'de
Galatasaray taraftarının ne kadar güzel bir atmosfer yarattığını biliyorum.
Yeni stadımızdada bu derbide aynı atmosferi yaratacaklarına inanıyorum.
dediğin olsa zaten tsl hiç oynanmasın, gerek yok![]()
Şeref Aydın adaylar arasında Gignac ismini de verdi.
Hala ses seda yok
teşekkür ederim renktaşım sağolEmrin baş-üstüne renktaş.
MYC almaman adına maksimum çaba gösteririm.
![]()
Transferleri sen mi yapıyorsun?? O adama kaç bonservis çekeceklerini ve vazgeçmemizin ne kadar süreceğini de düşün.
Şeref gelmeden önce de umutlu öyle konusuyorlardı ondan sordum