Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Enkaz diyorlar ya bizim için geçerli Emrah.Boşlukları doldur doldur bitmiyor valla.Ama stoper lazım yabancı değil, Türk lazım bize.

Halit maalesef ülkemiz "defans" nedir bilmiyor. Kesimal'ı burda büyütenlere söylediğim yine geçerli. Son Milli maçta yine hatalar yaptı. Bize yabancı stoper lazım ama hava civa isim değil. Bu yabancı stoper ile gelen başarıya en iyi örnek Popescu-Högh-Zago gibi isimlerdir.

konuyla alakalı değilde bu basketçiler özellikle boyu daha fazla olanlar neden konuşma güçlüğü çekiyorlar sanki biri adamların canını yakıyor gibi garip garip sesler çıkararak konuşmaya çalışıyorlar.

Biraz önce NTV de Ömer Aşık konuşuyordu, bende aynı şeyi söyledim. Sanki günde 5 tane çiğ yumurta içiyo bu basketçiler. Hepsi Pavarotti mübarek.

Riera: Kariyerime baktığınız zaman bir çok derbide oynadım .

Bu derbi maçları anlatılmaz. Onları kelimelere dökmek mümkün değil.

Ben en önemli derbinin Liverpool-Everton arasında olduğunu düşünürdüm ama

Olympiaskos'a transfer olduğumda, Panathinaikos'la oynadığımız derbi benim kariyerimdeki en önemli derbiydi

Fakat orada derbiler farklı yaşanıyor. Şiddette kayan unsurlarda oluyor. Bunları biz futbolcular olarak tasvip etmiyoruz tabiki.

Galatasaray ile Fenerbahçe derbsini biliyorum. Samiyen'de

Galatasaray taraftarının ne kadar güzel bir atmosfer yarattığını biliyorum.

Yeni stadımızdada bu derbide aynı atmosferi yaratacaklarına inanıyorum.

Riera: Kariyerime baktığınız zaman bir çok derbide oynadım .

Bu derbi maçları anlatılmaz. Onları kelimelere dökmek mümkün değil.

Ben en önemli derbinin Liverpool-Everton arasında olduğunu düşünürdüm ama

Olympiaskos'a transfer olduğumda, Panathinaikos'la oynadığımız derbi benim kariyerimdeki en önemli derbiydi

Fakat orada derbiler farklı yaşanıyor. Şiddette kayan unsurlarda oluyor. Bunları biz futbolcular olarak tasvip etmiyoruz tabiki.

Galatasaray ile Fenerbahçe derbsini biliyorum. Samiyen'de

Galatasaray taraftarının ne kadar güzel bir atmosfer yarattığını biliyorum.

Yeni stadımızdada bu derbide aynı atmosferi yaratacaklarına inanıyorum.
bank asya yolcusu fener :o

Akşam saatlerinde bir oyuncu daha borsaya bildirilecektir Sercan olur büyük ihtimalle

Fatih hoca Sercan ın alınacak olmasını göz önünde bulundurarak yabancı forvetten vazgeçebilir diye düşünüyorum...

Transferleri sen mi yapıyorsun?? O adama kaç bonservis çekeceklerini ve vazgeçmemizin ne kadar süreceğini de düşün.

Yönetimde elini cebine atmali yani.. Selcuk disinda öyle herkesin istedigi bir yerliyi alamadik.

Egemen bedavaya gitti BJK'ye,Volkan Sen Trabzon'a, okadar istedigimiz Ersan bjk'ye gitti, burak kaplan ve mustafa pektemekide cok istiyorduk forum olarak, Veli Kavlak alternatif olabilir demistik, Gökhan Töre 1 milyona kacirdik ,Atila Turan yine 1 milyona gitti böyle birsürü adam kacirdik. bari bunlari kacirmayalim.

altunterim profile

altunterim Sercan konusunda haber var ama olumsuz... 1 saat sonra net bilgi vereceğim.. İnşallah, kesin, yani, galiba, heralde, bilmiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt