Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Halit maalesef ülkemiz "defans" nedir bilmiyor. Kesimal'ı burda büyütenlere söylediğim yine geçerli. Son Milli maçta yine hatalar yaptı. Bize yabancı stoper lazım ama hava civa isim değil. Bu yabancı stoper ile gelen başarıya en iyi örnek Popescu-Högh-Zago gibi isimlerdir.

Kontenjan olsa yabancı alırsın Emrah.Ama şuanda öyle bir durumumuz yok.Klasik ama Serdar Taşçı çok iyi olurdu.

erdoğan bn şimdi dışarı çıkıyorum ufak bi işim var buralar sana emanet geldiğimde iki üç saat sonra seni burda bulmak istiyorum ve müjdeli bi haber almak istiyorum hadi görüşürüz :)

sercan gelirse yabancı forvete hiç gerek yok 3 forvetimiz olacak + kazım orta saha veya genç sol kanat alınsın

sercan için yabancıdan vaz geçilmesi kötü olur. sercan, elmander, gignac iyi olurdu
Akşam saatlerinde bir oyuncu daha borsaya bildirilecektir Sercan olur büyük ihtimalle

Fatih hoca Sercan ın alınacak olmasını göz önünde bulundurarak yabancı forvetten vazgeçebilir diye düşünüyorum...

riera -gignac-kazım

selçuk- yekta

melo

çağlar-servet-ujfalusi-eboue

muslera​

Kontenjan olsa yabancı alırsın Emrah.Ama şuanda öyle bir durumumuz yok.Klasik ama Serdar Taşçı çok iyi olurdu.

Kontenjan noktasında hemfikirim. O sorunu aşarsak iyi bir forvet ya da bek ile stoper yabancı olmalı. Yerlilerden iyi isimler var ama ne kadar iyiler orası sorunlu Halit. Bakalım Sercan kesinlikle alınmalı. Ama kira+opsiyon ile. ÇAkal Yazıcı dünya para istemiş yine.

Yönetimde elini cebine atmali yani.. Selcuk disinda öyle herkesin istedigi bir yerliyi alamadik.

Egemen bedavaya gitti BJK'ye,Volkan Sen Trabzon'a, okadar istedigimiz Ersan bjk'ye gitti, burak kaplan ve mustafa pektemekide cok istiyorduk forum olarak, Veli Kavlak alternatif olabilir demistik, Gökhan Töre 1 milyona kacirdik ,Atila Turan yine 1 milyona gitti böyle birsürü adam kacirdik. bari bunlari kacirmayalim.

Ben galatasarayın hiç zaten ligden iyi oyuncuların 3-4 ünü aynı sezonda alabildiğini görmedim her sene yabancı transferi için uğraşmaktan.

10 numarayı alsaydı herkesin isteği olan R10 gerçek olacaktı tüh :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt