Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu sercanı adam etmezsek maalesef istanbul gecelerinde kaybolur gider hem şımarır hemde kaybolur kendisisnin adam olmaya niyeti yok ancak adam etmeye çalişirsak adam olur

Öyle olacaksa raziyim bende ama Gignac'in 5 kilo fazlalığı var ve Disiplinsiz ama çok gol atar.

Baros'u ise hepimiz biliyoruz ne kadar golcü bir futbolcu olduğunu.

Bence bu sezon Baros-Elmander-Sercan yeterli,gelecek sezon Baros'u satar yerine bir forvet aliriz.

baros güçlüydü. geçen sezon yerden kalkamadı bu sezonda öyle olacak gibi... terim bi ara satmak istemiş sonra vaz geçmiş akibeti bu sene göstereceği performansa baplıç böyle bir adamın yerine daha stabil yapacakları belli birisini görmek isterim açıkcası. keyfi keder oynayan birini değil...

Gignac zor şuan alabileceğimiz adam Carlton Cole'dur :)

Sercan gelsin gerisi fos,yerli kalitesi diye ağlayanlar artık ağlamasın:D

Bazı arkadaşlar Sercan bonservis ile gelsin diyor. Yönetimde çok para vermek istemiyor. 4.2 verip bonservisi alınırsa kimse burun kıvırmasın.

Sercan daha 21 yaşındaymış ben 23-24 var zannediyodum :)

Arkadaşlar burda 2 gün önce özelde 2 kardeşimle bir bilgi paylaşmıytım... Yerlide büyük hedef Cenk Tosundu ama Antep başkanı sagolsun...

So0n dakıka Sercanın bonservısı konusunda anlasmısız sadece vadelerde uzun tutugumuz ıcın bu konusuluyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt