Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

insallah sercan transfwerı gerceklesmez o gıtsın helın lerle spor arabalarıyla takılsın boyle magazıncı oyuncuları ıstemıyorum

Sercanın en populer oldugu dönemlerde Ertem Şener ve ekibi evini ziyaret etmişti. O sıralar transferi çok konusuluyordu..

Büyük takımların formalarını Sercan'ın üzerine tuttu teker teker Ertem Şener.. Aileside renge göre tepki verecekti :)

Gs forması üzerine tutuldugunda ailece alkışladılar ıslıklar filan çalındı ortam şenlenmişti..

Ailece Galatasaraylılar. Sercan'da çok koyu bir Galatasaraylı.. Çok hızlı,süratli ve yetenekli..

Bizde patlama yapacaktır. Bence 11in değişmezi olacaktır Sercan..

Muslerayla birlikte bana en çok heyecan veren transfer Sercan transferidir. Sanırım kunduzları seviyorum :)) Umarım aksilik çıkmaz ve sonuçlanır istediğimiz şekilde..

2011/2012 Galatasaray takimi

--------------Muslera-----------

Ujafa-----Gokhan---Servet----Balta--

--------------Melo----------------

Sercan---Selcuk-----Eboue-------Riera--

------------Baros-----------------

seneye Gökhan'la H.Balta'nın yerinede adam aldık gibi süper bi kadromuz olur tabi benim düşüncem

:D

zzzju.png

Aslında ilginç olan,geçen sene böyle adamların olmaması.Yeni yeni türemeye başladılar,Dediğin gibi zamanlamalar da hayli ilginç.Bak gör transfer sezonu bitsin birçoğunu burda göremessin.

Aynen Halit... Bıraksınlar muhasebeyi Yönetim tutsun. Basındaki bir kaç insandan gaza gelip Galatasaraya zarar vermeye çalışanlara alet olunmamalı...Birde dikkat çekip muhalefet olma kaygısı seviyeyi düşürüyor...

Burak Bozdag: Şuan Cüneyt ile konuşuyorum.GS ve Bayern Münih Ocak ayında görüşmek üzere anlaşmış.Kendisine göre GS'da oynayacak zira Bayern'de şansı yok.

Bahsedilen oyuncu Cuneyt Koz (18 yasinda, savunma oyuncusu). Burak Bozdag kimdir bilen varmi?

Arkadaşlar Sercan bu kadar magazine düşüp futbolunu küçülttüyse bunun tek sebebi Bursada oynamaktan ve İ.Yazıcının başlık parası isteyen kız babası gibi sürekli fiyat artırımlarıyla bu adamın transferinin önüne taş koymasıdır Sercan tabiri caizse bıkmıştı Bursadan e Bursadan kovulmanın tek yolu nedir sizce :)

insallah sercan transfwerı gerceklesmez o gıtsın helın lerle spor arabalarıyla takılsın boyle magazıncı oyuncuları ıstemıyorum

bekar ve genç adam ne yapsaydı ELizabete mi gitseydi fatih hoca bir ayar çekecektir elbet bence ona verdiğimiz şansı çok iyi değerlendirecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt