Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şeref aydın uğradı mı bugün?

Ugradı...:)

Seref aydın : guzel gelismeler var. ancak yine pek vaktim yok.

Şeref aydın :sercan olayi dogru. ismini ogrenemedigim bir yabanciyla beraber sercan da alinabilir. ancak su anda biten bir sey yok. beklemek lazim.

Şeref aydin : gyan cok zor.

Soru : Pavlyuchenko ismi doğru mu?Sercan gelirse kiralık mı gelecek.

Şeref aydin : ismi geldi ama olur mu bilmiyorum. bir sey diyemiyorum. tipki gignac isminin gelmesi gibi. ancak sonuc yok henuz.

Şeref aydin : baros'u soranlar icin.. baros icin kulube teklifler geldigi soyleniyor. ancak satilir mi bilemem.yigit'in ismi bana gelmedi.

vakit bulunca tekrar girecegim. simdilik kendinize iyi bakin. sevgilerimle

El Hamdaoi gelsin , inanılmaz bi oyuncu abartmıyorum gerçekten inanılmaz bi forvet ;)

El Hamdaoui ile ciddi bir şekilde ilgileniyorsak alırız. Kulübüde satmak istiyor kendide ayrılmak istiyor.

Ugradı...:)

Seref aydın : guzel gelismeler var. ancak yine pek vaktim yok.

Şeref aydın :sercan olayi dogru. ismini ogrenemedigim bir yabanciyla beraber sercan da alinabilir. ancak su anda biten bir sey yok. beklemek lazim.

Şeref aydin : gyan cok zor.

Soru : Pavlyuchenko ismi doğru mu?Sercan gelirse kiralık mı gelecek.

Şeref aydin : ismi geldi ama olur mu bilmiyorum. bir sey diyemiyorum. tipki gignac isminin gelmesi gibi. ancak sonuc yok henuz.

Şeref aydin : baros'u soranlar icin.. baros icin kulube teklifler geldigi soyleniyor. ancak satilir mi bilemem.yigit'in ismi bana gelmedi.

vakit bulunca tekrar girecegim. simdilik kendinize iyi bakin. sevgilerimle

Açıklama için sağol rentas.

Bu ne ya.Doru duzgun seyler yazın.Velet falan noluyo? Kurtulamadık nedemek.Düşmanın sanki.

Yanlis anlasildi Arda bence. Tamam Arda cok gereksiz islere giriyor, ancak TSK´da Kürt kökenli askerler yok mu? Türk analari da agliyor, Kürt analari da agliyor demek istedi bence. Ama bunu askerlerimiz icin söyledi. Hainler icin degil

İyi hoş da bunca gol atan bir adamı neden Ajax satış listesine koydu, neden Suarez gibi bir adamı da göndermelerine rağmen kadroda tutmak istemiyorlar. Neden bu adam transfer sezonu kapanmasına ve Ajax'ta istenmemesine rağmen takımda kaldı. Niye hiçbir takım almaya yanaşmadı bu saate kadar da adam Galatasaray'a muhtaç duruma düştü. Biz de almazsak bu adamı Ajax'ın paf takımında oynayacakmış sanırım. Böyle bir soru işareti olan bir adam ne kadar verimli olur..
Frank de Boer ile sorunluydu anlaşamadılar. El Hamdaoui'nın disiplinsiz davranışlar sergilediği düşüncesindeydi de Boer. Dikkat ettiyseniz Ajax'ta attığı en güzel gollerin çoğunu geçen sezon başı attı. O zaman Jol teknik direktördü.

HAMDAOUI gözüm tuttu. O gelsin!

Sisce Hamdaoui tek basina forvet olur mu, yosa daha cok "Elmander-Hamdaoui" ikili forvet sistemindemi oynar.

sercanı alırsak yabancı forvet almayalım artık orta sahaya alternatif genç bi yabancı alalım

Hamdoui'nin top 10 golünde bi adam ajax için "Dandik takım ırkçı taraftar eğer hamdoui yi istemiyorsanız bırakın gitmesine izin verin" yazmış.Var mı böyle bi olay?

[video=youtube;EyKmJNnMl9E]https://www.youtube.com/watch?v=EyKmJNnMl9E[/video]

[video=youtube;iYHw4PbzHNY]https://www.youtube.com/watch?v=iYHw4PbzHNY[/video]

Forvet mi demiştiniz ? Bu adam Forvet işte , Bizimle adı geçen isimlerin arasında kesinlikle en iyisi , Ne Forlan Ne Gyan Ne de Gignac bu adamın eline su dökemez Muhteşem transfer olur , İnş alırız bu adamı

gignac hariç katılıyorum, Gignac'daki güç hiçbir forvette yok bugün. El Hamdoui'nun bitiriciliği biraz daha iyi ama fizik gücü Gignac'ın yanına yaklaşamaz. Bizim ligde daha çok iş yapar Gignac. Ama El Hamdaoui de mükemmel bir transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt