seckin senem
Sarı Üye
- 23 Haziran 2011
- 245
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
şeref aydın uğradı mı bugün?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pavli, gignac,hamdi bunlar keser beni inşallah alırlar birini..birinci önceliğim gignac olmadı hamdi...hamdi çok iş yapar bizde hamdi duyumu nerden hortladı
El Hamdaoui pozisyon'a girince affetmez.
Yeni Jardel olabilir bizde.
bu yol bir yola cıkacak ama Sercan mı olur baskasımı olur bilemem .. Ama kesinlikle bir yola cıkacaktır.
teröristle benim sehit askerimi ayni gören tabiiki düsmanim.haddini bilecek o kimki tüm halklarin sehit cocuklari diycek...Bu ne ya.Doru duzgun seyler yazın.Velet falan noluyo? Kurtulamadık nedemek.Düşmanın sanki.
Ugradı...
Seref aydın : guzel gelismeler var. ancak yine pek vaktim yok.
Şeref aydın :sercan olayi dogru. ismini ogrenemedigim bir yabanciyla beraber sercan da alinabilir. ancak su anda biten bir sey yok. beklemek lazim.
Şeref aydin : gyan cok zor.
Soru : Pavlyuchenko ismi doğru mu?Sercan gelirse kiralık mı gelecek.
Şeref aydin : ismi geldi ama olur mu bilmiyorum. bir sey diyemiyorum. tipki gignac isminin gelmesi gibi. ancak sonuc yok henuz.
Şeref aydin : baros'u soranlar icin.. baros icin kulube teklifler geldigi soyleniyor. ancak satilir mi bilemem.yigit'in ismi bana gelmedi.
vakit bulunca tekrar girecegim. simdilik kendinize iyi bakin. sevgilerimle
Bu ne ya.Doru duzgun seyler yazın.Velet falan noluyo? Kurtulamadık nedemek.Düşmanın sanki.
Frank de Boer ile sorunluydu anlaşamadılar. El Hamdaoui'nın disiplinsiz davranışlar sergilediği düşüncesindeydi de Boer. Dikkat ettiyseniz Ajax'ta attığı en güzel gollerin çoğunu geçen sezon başı attı. O zaman Jol teknik direktördü.İyi hoş da bunca gol atan bir adamı neden Ajax satış listesine koydu, neden Suarez gibi bir adamı da göndermelerine rağmen kadroda tutmak istemiyorlar. Neden bu adam transfer sezonu kapanmasına ve Ajax'ta istenmemesine rağmen takımda kaldı. Niye hiçbir takım almaya yanaşmadı bu saate kadar da adam Galatasaray'a muhtaç duruma düştü. Biz de almazsak bu adamı Ajax'ın paf takımında oynayacakmış sanırım. Böyle bir soru işareti olan bir adam ne kadar verimli olur..
[video=youtube;EyKmJNnMl9E]https://www.youtube.com/watch?v=EyKmJNnMl9E[/video]
[video=youtube;iYHw4PbzHNY]https://www.youtube.com/watch?v=iYHw4PbzHNY[/video]
Forvet mi demiştiniz ? Bu adam Forvet işte , Bizimle adı geçen isimlerin arasında kesinlikle en iyisi , Ne Forlan Ne Gyan Ne de Gignac bu adamın eline su dökemez Muhteşem transfer olur , İnş alırız bu adamı