Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gignac çok güçlü ama ondan güçlüsü yok demek hatalı olur

bony

zigic

makukula

carew

eneramo

brandao

djiehoua

sidibe

gibi isimler var sonuçta

tam anlatamadım, demek istediğim, hem Fransa ligi'nde bir sezonda 30 gol atacak kadar yetenekli, hem de bu kadar güçlü forvet bulunmaz

El Hamdaoi 'İ Sercan 'a tercih edenler var inanmıyorum gerçekten :lol: ikisi arasındaki bitiricilik farkını düşünemezsiniz , madem Sercan 'ı istiyorsunuz El Hamdaoi 'ye laf etmeyin nolur :D

ahaha

zzzph.png

Altan Tanrıkulu stayla.:D

HAMDAOUI gözüm tuttu. O gelsin!

Sisce Hamdaoui tek basina forvet olur mu, yosa daha cok "Elmander-Hamdaoui" ikili forvet sistemindemi oynar.

önceki aciklamalarida var almanya da taniyanlarda var o konudaki düsüncelerini bilen. aciklamasi aynen dogru anlasildi tam bir bdpli aciklamasi,bence böyle seyler futbol üstü futboldan daha önemli seyler ya birisi kulagini cekmesi gerekir yada taraftar tepkisini göstercek

Takımdan gitti diye hainlikle suclayanı gördümde bunu siyasete çeken ilk seni görüyorum ..

Dıslıke olmadıgı için bunu bir yorumla ifade etmek istedim..

Ceyhun Gülselam'ı unutuyor çoğu kişi.Sezonun en'lerinden olursa şaşırmayın.

[Gerucht] 'El Hamdaoui in beeld bij Galatasaray'

Flemenkçe bilen bir arkadaş bakabilir mi buna?

Tercümesi ;

Mounir El Hamdaoui ve Ajax yakında her bir itfa daha sağlayacaktır. Türk basınına göre Galatasaray için forvet arkasında. Saldırgan izni, ancak son transfer bulunabilir bir kulüp değildir biliyordu olabilir.27 yaşındaki Galatasaray El Hamdaoui olan listede yüksek olduğu söyleniyor. Ajax milyon dört ila beş milyon avroluk bir miktar bekliyoruz. Bu para yapar mı Cim Bom belli değildir.Türk ligde sadece bijvoorbee gibi olabilir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt