Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yine aynı senaryo, yarın 17:00'a kadar teklif beklerler istediklerini verene satarlar, beğenmezlerse satmazlar.

Yeter bıktım artık parayı basıp arayı bulup alsınlar artık.

Hiç sorma ben de bıktım,aha tamam dedim parayı basıp alacaz artık Ünal Aysalla birlikte ama olmadı yine yapamıyoz,şu borçlanma yetkisi niye alındı bilmem sırf oyunculara verilen paralar sebebiyle galiba

Renkdaslar yigiti sevmediginizden istemiyorsunuz yoksa sag taraf yeterli oldugundan mı?

Manisa'da kaldığım sürede canlı 5 maçını izledim, çok gereksiz, sadece koşuyor, topla çok dağınık, her an kaybedecek gibi gidiyor topla, tesadüf pas ve şutları var. Hiç gerek yok para vermeye.

Hocam Telefondan giriyorum.. Emegi gecenlerin eline saglik!! Allah razi olsun.. Yakinda Appstoredada yerimizi aliriz Insallah.

bu ertuğrul hocada yamuk adam he transfer görüşmesini maç sonuna bırakıyor ama seten kolpacisina hemen bilgi veriyo ulan ıbrahim kızıl da takımla birlikte degilmi neden maç sonunu beklesin sanki sercan takımda da şampiyonlar ligi finaline çıkacak motivasyon u bozulmasin te allahim ya

Espri kardeş zaten.

;) ya yönetimimi hala seviyorum sirf pazarlik konusunda ne yazikki cok syky davrandilar ... bence yazik galatasaray gibi bi klüp arshavin podolski drogba gibi futbolcularla dahada cok para kazanirdi... ayriyeten imaj degeri fln bunlari hic düsünmüyorlar gibime geliyor dertleri sicak paraymis gibi... tabi yönetim icindeki catlak da cabasi

Manisa'da kaldığım sürede canlı 5 maçını izledim, çok gereksiz, sadece koşuyor, topla çok dağınık, her an kaybedecek gibi gidiyor topla, tesadüf pas ve şutları var. Hiç gerek yok para vermeye.
Yası daha genc düzeltemez mi bzı eksiklerini,Kazıma iyi bir alternatif olurdu:)

Eboue sag acık oynayamayacagını düsünüyorum ben,Cünki ofans yönünden zayıf kalabilir.Madrid macına aldanmayalım:)

aynen katiliyorim ikinci serdar özkan vakasi... aydin serdar özkan gibi zayif kanat oyuncularindan nefret ediyorum...

Arkadaslar ben su Riera olayina bi sevinsemmi uzulsemmi diye karar veremedim... Bizimkiler seviniyor aldik diye.. Yunanlarda gitti diye seviniyor, agir hantal felan filan diyorlar hakkinda... Ne is?

Simdi ben sevineyimmi uzuleyimmi :D

Uğur Ankaragücünde değil mi

futbolcuların hepsi boşta kalmadı mı?

ben mi yanlış biliyorum yoksa

O değilde bu Ankaragücü bütün futbolcularını kaybediyor. Görünen o ki küme düşecekler. Zaten Melih Gökçek cemaati neye el attıysa bitirdi.

Sevmesemde İlhan Cavcav ı tebrik etmek lazım bu adamı kulübe bulaştırmadığı için.

Yeni nete girdiğim için, Gignac haberini yeni gördüm. Keşke...

Yası daha genc düzeltemez mi bzı eksiklerini,Kazıma iyi bir alternatif olurdu:)

Eboue sag acık oynayamayacagını düsünüyorum ben,Cünki ofans yönünden zayıf kalabilir.Madrid macına aldanmayalım:)

Düzeltecek gibi durmuyor, çok ileriye gidemez, çünkü pek bir özelliği yok geliştirmek için.

Eboue gerektiğinde yeterli düzeyde oynayacaktır sağ açıkta, adam çok tecrübeli nerede nasıl oynaması gerektiğini çok iyi biliyor.

Sercan sağ için de alternatif olabilirdi ama Bursa başkanı böyle yaparsa, bizimkiler de komik teklifler götürürse zor herhalde.

yerli,maliyeti az,alternatif oyuncu.Galatasaray alt yapısının değerli ürünlerinden ve zamanında sakatlanmasaydı o formuyla şimdi sağ bekin tek sahibiydi.Yuvaya dönmesini isterim.

Yıllarca Galatasaray da oynadı ve sadece 1 yarım sezon çok iyiydi. Sakatlanana kadar. Maalesef beklediğin verimi alamazsın bu saatten sonra. Alternatif ihtiyacımızın olduğu farklı bölgeler var. Uğur u alıp aylarca yedek oturtmak ona daha büyük zarar verir.

O değilde bu Ankaragücü bütün futbolcularını kaybediyor. Görünen o ki küme düşecekler. Zaten Melih Gökçek cemaati neye el attıysa bitirdi.

Sevmesemde İlhan Cavcav ı tebrik etmek lazım bu adamı kulübe bulaştırmadığı için.

ilhan cavcav dan daha kötüsünü bulamazsın..

cemal aydınında payı var bu işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt