Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yabancı oyuncular olarak belli bir kalite yakalandı en azından da yerli kalitesi olarak hala çok kötüyüz.Selçuk dışında direk katkı yapacak yerli yok.Kazım,Engin gibi yetenekli ama istikrarsız Servet,Ceyhun,Sabri gibi saatli bombalar,Hakan Balta,Çağlar,Ayhan Akman gibi kalitemizi düşüren yerliler var.Kısaca YÖNETİME

Aykut-

Ufuk-

Sabri+

Servet+

Balta-

Çağlar-

Ayhan-

Engin+

Kazım+

Selçuk++

Şeklinde puan verilebilecek bir yerli rotasyonu yeterli geliyorsa devam etsinler.Sercan ++ olmaz ama mevcut kadroda + olur en azından.+ da bizim için sonradan girse sırıtmaz dediğimiz oyuncular bana göre.Ama o ''+'' tanımlanan isimlerden en az 3 tanesinin ve -'lerden de 2 tanesinin oynadığı düşünülürse ++'lık Selçuk ve Yabancılar'ın olası emekleri de boşa gidebilir.Bunun için transfer de en az 1 TANE ++'LIK YABANCI,VE 1 VEYA 2 TANE +'LIK Türk oyuncuya ihtiyacımız var ki -'ler ++'ları götürmesin.

ceyhun+ balta+ çünkü sol bek yok türkiyede

Yabancı oyuncular olarak belli bir kalite yakalandı en azından da yerli kalitesi olarak hala çok kötüyüz.Selçuk dışında direk katkı yapacak yerli yok.Kazım,Engin gibi yetenekli ama istikrarsız Servet,Ceyhun,Sabri gibi saatli bombalar,Hakan Balta,Çağlar,Ayhan Akman gibi kalitemizi düşüren yerliler var.Kısaca YÖNETİME

Aykut-

Ufuk-

Sabri+

Servet+

Balta-

Çağlar-

Ayhan-

Engin+

Kazım+

Selçuk++

Şeklinde puan verilebilecek bir yerli rotasyonu yeterli geliyorsa devam etsinler.Sercan ++ olmaz ama mevcut kadroda + olur en azından.+ da bizim için sonradan girse sırıtmaz dediğimiz oyuncular bana göre.Ama o ''+'' tanımlanan isimlerden en az 3 tanesinin ve -'lerden de 2 tanesinin oynadığı düşünülürse ++'lık Selçuk ve Yabancılar'ın olası emekleri de boşa gidebilir.Bunun için transfer de en az 1 TANE ++'LIK YABANCI,VE 1 VEYA 2 TANE +'LIK Türk oyuncuya ihtiyacımız var ki -'ler ++'ları götürmesin.

yekta da o da+

neden şart usta yabancı forvet ??

baros-elmander'e güvenemiyorum forvet hattında adam gibi alternatifimiz dahi yok baksana bjkye kaç tane forvetleri var yine de gittiler edu'yu aldılar.sağlam 11 oyuncusunun yanı sıra alternatife de ihtiyaç var.alternatifi geçtim ben baros'la senenin geçmeyeceğini düşünüyorum eski baros değil çok güçsüz tek etkinliği ceza sahası içi fırsatçılığı.elmander de hazırlık maçlarında pek bi numara gösteremedi

ibrahimseten ibrahim seten

1. TAP'tan Sercan bilgisi: G.Saray 500 bin e kiralama bedeli artı Musa'yı önerdi. Sorun opsiyonda. Bursa sezon sonu satış bedeli olarak...

2 ..GS'den 3.750 istedi. GS "2.5 olsun, bu paranın üstüne satarsak aradaki farkın yarısını Bursa'ya verelim" dedi. Bu iş olur gibi gözüküyor

oha kiralama bedeli olarak 500 bin € +musa bonservisi mi yok daha neler

bu sene yönetim transfer politikası baya iyiydi bi tane üst düze oyuncu yerine her bölgeye ortalama üstü adam aldı

renktaşlar biz ne zaman 25-30 milyon euro bonservis bedeli verip bir futbolcu alacağız

500 bin kira ücreti + Musa'nın bonservisi gayet iyidir Sercan için, yeter artık çingene pazarlığından bir oyuncu daha mı alamayacağız ya.

renktaşlar biz ne zaman 25-30 milyon euro bonservis bedeli verip bir futbolcu alacağız

Transfer beklemeden takimimizi birkac sezon boyunca statta desteklersek olur mesela. Öyle bir olumsuz olayda 1000 kisi gidersen stada hicbi cacik da olmaz bizden. Bizim taraftarlari da iyi bulmuyorum ben. Skor taraftari cogu. Isler iyi gitmeyince satiyorlar takimi hemen.

ibrahim seten´de her baskan´la samimimis.

yok aysal baskani aradim sunu dedi,yok obamayi aradim bunu dedi.yok bilmem kim bilmem ne dedi flnn.

allahtan bi keitayi atti kafadan o da tuttu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt