Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer beklemeden takimimizi birkac sezon boyunca statta desteklersek olur mesela. Öyle bir olumsuz olayda 1000 kisi gidersen stada hicbi cacik da olmaz bizden. Bizim taraftarlari da iyi bulmuyorum ben. Skor taraftari cogu. Isler iyi gitmeyince satiyorlar takimi hemen.

Ben diyorum zaten en kötü taraftar biziz diye.Neymiş efendim geçen sene takım kötüyken stadamı gidilirmiş,neymiş efendim yıldız gelmezse stada gidilmezmiş bu sezon da..Geçen GS Store'a gittim abi dedim nedir forma satışları adamın cevabı net..Çok kötü yine,Fener şu durumda bile bizi katladı..

[video=youtube;SZLLrmh-eSk]https://www.youtube.com/watch?v=SZLLrmh-eSk[/video]

ah ahh :)

Musayı versinler Bursada parlar mı patlar mı hiç umurumda olmaz Musadan bir beklentim kalmadı hazırlık maçlarında benim Galatasaray seviyesin bir futbolcu olamayacak Konyada döktürür ancak Gökhan Emreciksın gibi... O yüzden versinler Bursaya 3m da para bonservis cart curt hepsini alsınlar Bursadan bıktım artık 1in 2nin lafını yapmalarından ya..

Hakkaten sercan olayı sıktı artık.Eger bizimkiler gercekten 3.5 m euroyu falan kabul etmiyolarsa kusura bakmayın ama bursaya hak veririm.Satmasınlar hakkaten.

Size göre 1 transfer mi yapılacak, 2 mi? bence 2:)

Ahmet Cakar Mode On;Şöyle bir düsünün,Yarın sabah saat 9 da kalkmıssınız,Dısarıda muhtemelen Hafif bir rüzger sesi,Böcek vızıltıları ve kus sesleri esliginde bilgisayarınızın basına geciyorsunuz,O bilgisayarın dügmesine basmadadan önce, Kahvaltınızı Bilgisayar masasına koyun diycem ama demiyorum:DSonra bilgisayar yavassssssss,yavassssssss acılıyor fan sesi esliginde.Acıldı mı!Daha sonra Geogle ye 2 sefer tık tık yapıyoruz,Oradan Galatasaray resmi sitesine giriyyorsunuz,Bir bakmıssınızki karsınıza 32-33 yaslarında,Zenci,Uzun saclı hafiften Rafi Maranga ya benziyen:D biri cıkacak karsınıza...

Ahmet Cakar; Mode off

:D:D

rezillik ya yine 500.000 binlerin hesabini yapiyoruz. 20 yasindaki cocuktan ne zarar gelecek ya. yerli forvetimizde varda..

Yönetime baskı yapalım..

Resmi twitter'a abanalım Sercan için..

Size göre 1 transfer mi yapılacak, 2 mi? bence 2:)

Ahmet Cakar Mode On;Şöyle bir düsünün,Yarın sabah saat 9 da kalkmıssınız,Dısarıda muhtemelen Hafif bir rüzger sesi,Böcek vızıltıları ve kus sesleri esliginde bilgisayarınızın basına geciyorsunuz,O bilgisayarın dügmesine basmadadan önce, Kahvaltınızı Bilgisayar masasına koyun diycem ama demiyorum:DSonra bilgisayar yavassssssss,yavassssssss acılıyor fan sesi esliginde.Acıldı mı!Daha sonra Geogle ye 2 sefer tık tık yapıyoruz,Oradan Galatasaray resmi sitesine giriyyorsunuz,Bir bakmıssınızki karsınıza 32-33 yaslarında,Zenci,Uzun saclı hafiften Rafi Maranga ya benziyen:D biri cıkacak karsınıza...

Ahmet Cakar; Mode off

:D:D

benjani mwaruwari

sercan'i alalim. genc, yetenek yerli oyuncular sart. daha henuz 21 yasinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt