Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Renktaslar... Transferin Riera ile bitmeyecegi 2 + 2 = 4dür... Forvette kim var? Baros ve Elmander. Baska yok. Eger anlasilmis bir forvet olmasaydi Anili Samsunspora kiralamazlardi. Koca bir sezon - Lig - Kupa - Play-off. Artik gerisini siz düsünün. Ben diyorum ki kesin ve katta yüzde iki yüz bir forvet gelecek. Insallah bekledigimize degecek biri gelir. Bu saatden sonra da Baros hic bir yere gidemez. Gitse bile yine sadece 2 forvetle kaliriz :o

Bu aksam en azindan bir KAP haberi bekliyoruzzzz - KAP da gel cim bomum, KAP da gel ;)

sercanı almamak ahmaklıktır açık ve net

Renktaslar... Transferin Riera ile bitmeyecegi 2 + 2 = 4dür... Forvette kim var? Baros ve Elmander. Baska yok. Eger anlasilmis bir forvet olmasaydi Anili Samsunspora kiralamazlardi. Koca bir sezon - Lig - Kupa - Play-off. Artik gerisini siz düsünün. Ben diyorum ki kesin ve katta yüzde iki yüz bir forvet gelecek. Insallah bekledigimize degecek biri gelir. Bu saatden sonra da Baros hic bir yere gidemez. Gitse bile yine sadece 2 forvetle kaliriz :o

Bu aksam en azindan bir KAP haberi bekliyoruzzzz - KAP da gel cim bomum, KAP da gel ;)

Umarım sercan alınır.2 forvetle sıkıntılı olur.açık ve net.

Arouna Kone'yi alalım hastaydım o herife ya :D

Şimdi ne halde kimbilir :D

Liyondan Ederson Honorato Campos ve Bursadan sercan alınsın transfer kapansın.

beyler görev yöneticisinde scvhost.exe %100 e kadar bellek kullanıyor bu da neti yavaşlatıyor

harbiden bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olsun

Allah rızası için

images

Drogba Galatasarayda:animation:

Haberini duysanız ne yaparsınız:D:D

sercanı almak iyi olur yaşı statüsü gereği, ama şubattı galiba lokomatif moskovaya transfer oluyordu ve moskovaya bile gitmişti sağlık kontrolünden sonra transferi gerçekleşmemişti. eger alınacaksa bile sağlam bir kontrolden geçmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt