Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet renkdas malesef öyle bir yanlısa düstü,Baskan olduktan sonra,İslerin o kadarda kolay gitmeyecegini anladı zaten:)Ben birazda yönetim kaynaklı oldugunu düsünüyorum,Yoksa Reis paraya kıyabilirdi:)

Kıymam demişti ama neyse vardır bunda da bir hayır.Ama bana öyle geliyo ki Sercan'la kapayacaklar transferi,yabancı forveti ilk yarıya erteleyecekler gibi

3 yıldır kulübünden para alamayan futbolcunun kafasını transfer teklifleri karıştırdı: "Kulübün ne verirse 2 katını veriyoruz!"

:lol:

Hocam eskiden de yoktu ki işin aslına bakarsan.. Gerilemenin sebebi galatasarayın gerilemesi... Eskiden de GS ya altyapıdan çıkarır yada yetiştirirdi. Milli takımında nerden baksan son 15 yılını %60-70 oranında biz yüklenmişizdir. Türk futbolu galatasarayın gerilemesine veya ileri gitmesine endeksli bi şekilde hep paralel gitti.

Haklisin. Altyapimiz da öldü :)

Kıymam demişti ama neyse vardır bunda da bir hayır.Ama bana öyle geliyo ki Sercan'la kapayacaklar transferi,forveti ilk yarıya erteleyecekler gibi
Ünal Aysal;Dünya capında bir golcü alacagım;) Bu lafı söledi degilmi renkdas,yoksa ben mi yanlıs hatırlıyorum:)

hayır hocam ben

asamoah okan tutan

sigara içiyorum ama hakan baltada içiyor

beni alsın başkan çok yetenekliyim yaşım biraz fazla ama sahada mücadelemle alkış alırım

(evet asamoah gyan )

Yok la bi ara Schalke'de de vardı bi Asamoah alman zenci ona gitti aklım.

Bence yarın saat 12.00 - 17.00 arası biz dahil kıyamet gibi transfer olacak :)

Fatih Terim olmasaydı Sercan'ın sonu Okan Koç gibi olurdu, hoca onun için büyük şans. Ben güveniyorum Sercan'a, emin ellerde büyük bir yıldız olabilir. Zaten ülkede santrafor kıtlığı var, mal Burak'tan santrafor yarattık. Sercan'ın yıldız olması için herşey uygun..

Ligtv ne güzel program yapıyor ya, 3 tane Fenerli çıkmışlar, tartışıyorlar kendi aralarında canlı yayında oh. Kimse de hiç birşey demiyor, ne güzel ya.

wikikulu, imam, şendil

topuz bekliyorlarmış yekta yerine, vay anasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt