Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence Sercan daha etkili Pektemek´ten. Kendi görüsüm. Terim onu bi costurursa Türkiye´de 1 numara olur zaten Sercan.

Tabi Sercan'ın coşturulması için bizim yönetimin 400binin 500binin hesabını yapmaması lazım:) Yahu adamın başka isteyeni yok hala sorun yaşıyoruz hayret ediyorum..

muslera

ujfa gökhan servet hakan

eboue melo selçuk

kazım sercan riera

elmander in milli takım performansını izledniz mi beyler.. cok iyimiş bence

Bato19O5 Barış Tolga Kurt

Evet, doğru. Diğer yerli forvet Cenk Tosun. Ama o çok zor arkadaşlar. İsim veya bu tür bilgileri pek paylaşmak istemiyorum.

muslera

ujfa gökhan servet hakan

eboue melo selçuk

kazım sercan riera

Yarın, 1 yerli 1 yabancı olabilir, sadece 1 yerli de olabilir, sadece 1 yabancı da olabilir, hiç transfer olmayabilirde. Duyumlarım bu yönde :)

Kramponnet Krampon

Galatasaray: "Arda'nın boşluğunu Mustafa Sarp'ın sözleşmesini fesh ederek doldurduk" bit.ly/pPRb6C

:D

yav bu twitter bendemi yoksa herkestemi bu kadar dandik ? çok yavaş ....

Ünal Aysal;Dünya capında bir golcü alacagım;) Bu lafı söledi degilmi renkdas,yoksa ben mi yanlıs hatırlıyorum:)

kardeş sorma ya daha dün gibi hatırlıyorum banvit maçında hemen karşısından "taraftar çıldırdı drogba'yı istiyor" tezahüratlarımıza eliyle tamam yapışını...:(

Yarın elimizdeki kadro yeterli lafını duyarsam hiç şaşırmam

Ulan bu transfer dönemi bitsin ocak ayına kadar transfer konuşmayacam.

Bence orta sahaya ofansif, adam gecebilen birini almaliyiz.Selcuk inan Adam gecemiyor bu isi ondan beklemek hata olur. Umarim yonetim iyi birini getirir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt