Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ANGUT damiyiz ya bize ne eziklerden millet kendi takiminiza baki bosverin bu ezikleri...

s.a renkdaslar.forumun mobil versiyonu yeni mi yapildi.benim mi haberim yoktu.

Fenerbahce bu durumda bile oyuncu ikna edebiliyorsa ve biz hala deli gibi ugrasiyorsak yuh yani. Neden illa son gün heyecani yasatiyorsunuz bize kardesim. Belki son gün 15 bin Euro inerler diye mi?

Fenerde gidenlerin yerini dolduracak bi oyuncu alınmadı sadece idarelik bi oyuncu alındı oda muamma adam gibi oynayacagı..

Ama bu fenerde ... sürtecek akıl yok 1.5 milyon€ alan Andre Santos 'u yolladılar , ne oldugu belli olmayan ( Zikler) i aldılar üstelik senede 2 milyon € yıllık ücret ödeyerek.Komik vala ..:)

Bizim transferimize gelirsekte bu sene istediğimiz gibi gitmedi kaldı dediklerimiz son dakikada transfer oldu. Bu yüzden ani bi şekilde forvet ararken sol acık aramaya basladık , akılda olan bişey olmadıgı içinde herşey birbirine girdi ve son güne kadar kaldı transfer.

Ama yarın bu karmasık dönem sona eriyor..

Bienvenue google da bile çıkmadı...:)

kim bu?

hadi sizde verin gazı.

Riera tü kaka, bienvenu kral 1 numara.

bu Henri Bienvenu feneri tek basina ellemisti o maclarda baska maclarini izlemedim ama cok iyi oyunamisti hayirsiz olsun

@ibrahimseten

ibrahim seten

SON DAKİKA: Niang gitti..

bizde niye bir halt olmuyor

_ertemsener için sürpriz olabilir! gs için de fb için de .

FB icin hakketten sürpriz oldu:asd:

ibrahimseten ibrahim seten

SON DAKİKA1: "Artık F.Bahçe formasını giymek istemiyorum" diyen Niang, F.Bahçe ile bağlarını kopardı.. Al Sadd'a 7.5 milyon e'ya gitti..

o mal aykut yıldırıma inanmayın derim.

1 antu yorumu yapmak istiyorum :- baylar eto'o dan daha iyidir,merak etmeyin siz.büyük transfer yaptık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt