Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi adam alamayacağız herhalde ya o kadar heyecanyaptırdılar rierayla kapıcaz transferi of

Fenerbahçe sempatizanlığıyla alakası yok bunun.

Bakın bizim forvetten daha öncelikli ihtiyaçlarımız var.

Bir arkadaş madem çok sağlam kadroları var neden şike yaptılar falan diyor.O Aziz'in salaklığı.

ne alakası var kardeşim aziz gördü ilk yarı bu takımdan bir yol olmaz paoklara young boyslara elendi liderden 10 puan fark yedı tabı şike yapıcak

ibrahimseten ibrahim seten

SON DAKİKA: Niang gitti..

iste bu beeeeeeeeeeeeeeeee

Gecen sezon 22 gol atip 8 asist yapmis.

1-Psikolojik olarak fazlasıyla hazırlar

2-Kadro olarak zayıflamadılar belki daha da güçlenecekler,

3-Bence hala kadroları bizden iyi

4-Taraftarları aşırı motive,

5-Gariban, madur edebiyatıyla kamuoyu desteği alıyorlar

Bence şampiyonlukda bizimle yarışırlar. Beşiktaşı yarışın içinde görmüyorum. Tabi bunlar benim fikirlerim. Katılır veya katılmazsınız.

ya gec onalri sen bu sene onlardan hic bi cacik olmayacak bakin görün o iyi kadro dedgin $ike yle sampiyon olmus ben acikcasi fenerden sadece 2 futbolcuyu begeniyorum öbürlerini at cöpe biri gökhan biri serdar

Fenerbahce aldi ya, Bienvenue iyi topcudur yuaaaa. Kesin müthis topcu evet. Simdi Son Dakika Bienvenue Galatasaray´da diye yazi girseler, yönetim senin Allah belani diye girersiniz olaya :) Birakin ya bu isleri :)

Bienvenu Fener karşısında iyi oynamıştı...Ama bu sezon 6 maçta 1 asisti var.

Ziegler mi Santos dan iyi hahaha yapmayın ya biz alsak bu 2.lig topçusunu nerden buldunuz diyeceksiniz Ziegler hiçbir yerde dikiş tutturamamış vasat bir futbolcu abartmayın.

Ben 5-6 maçını seyrettim ama hiç öyle gelmedi bana. Tam tersi asla takımımda Santos gibi bir adam istemem. Bir sezonda aklında 3-4 maçı kalır. Gerisi hikaye. Keyfi gelirse oynar.

Bence şampiyonlukda bizimle yarışırlar. Beşiktaşı yarışın içinde görmüyorum. Tabi bunlar benim fikirlerim. Katılır veya katılmazsınız.

Her an düşme ihtimalini düşünerek oynayacak oyuncular nasıl psikolojik olarak hazırlar anlamadım. Ayrıca lugano ve santos un katkısı çok fazlaydı bunlar gidince epey bir zayıfladı savunmaları. Ayrıca hakemler artık fb yi korumayacaklardır diye düşünüyorum.Bu da benim görüşüm.

vay be naptın hacı sen görmesem inanıcam hepsine

Değil ama kulübü satmak istiyor. Gignac hocasıyla anlaşamadı. Satış listesine konuldu. Bence 6-8 arası bitebilir :)

Mümkün değil o fiyatlara bitmesi. Zaten Gignac'ı bırakmıyorlar yerine adam alamadıkları için. Sırf Amauri tekliflerini reddetti diye Fulham'da sağlık kontrolünden bile geçmiş olan Gignac'ı geri çağırmışlar. Geçen sene Gignac için bayıldıkları 16 milyon €'ya yakın bir bedel ödemediğimiz sürece (12-14 milyon €) alamayız.

Kimse herhalde şu son transferlerden sonra fenerbahçenin bizden iyi olduğunu düşünmüyordur.

fener ozaman gyandan vazzgeçti hadi ünal başkan bas parayı al gyanı

NTVSpor'un haberine göre: Fenerbahçe, Yobo'nun kiralanması konusunda Everton ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Fenerbahçe forması giyen Joseph Yobo, bu yıl da kiralık olarak sarı-lacivertli formayı giyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt