Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bütün kadro meselesi değil aslında. Kimi alırlarsa alsınlar adamlarda Alex faktörü var. Bir futbolcu bir sezonda 30 gol atıp 15 asist yapıyorsa zaten tek başına şampiyon yapıyor demektir. Bu adam olmazsa aday adayı bile olamazlar.

ALEX bu sene hic bi halt yapamaz.... onun yilidizi gecen sene tavan yapti artik cöküsü baslar...

Yalan o bank asya işi Federasyon düşüremez biliyorduk bunu ama fenerde bi an bi tarafları kalktı düşürün bizi dediler ama sonra farkettilerki büyük zarar edecekler onlarda 360 derece kıvırdılar.

Seneye şike yapanlarla , yapmayanlar arasında geçecek berbat bir lig bekliyor bizi..

Galatasaray´in düsmani Galatasaraylilardir. Kesinlikle inaniyorum bu lafa. Yazik lan

Hepinize soruyorum simdi.

Son Dakika...Bienvenue Galatasaray´da

diye bi yazi görseniz, tepkiniz ne olurdu? Adamca, erkekce, dürüstce cevap verin. La biz size Berbatov´lari begendiremedik la, Forlan´lari begendiremedik. Bienvenue kim ya? Cevap bekliyorum

Her an düşme ihtimalini düşünerek oynayacak oyuncular nasıl psikolojik olarak hazırlar anlamadım. Ayrıca lugano ve santos un katkısı çok fazlaydı bunlar gidince epey bir zayıfladı savunmaları. Ayrıca hakemler artık fb yi korumayacaklardır diye düşünüyorum.Bu da benim görüşüm.

Yahu nasıl mantık bu. Adam yılda en az 2 milyon alıyor. Fener düşsede düşmese de paşa paşa alacaklar paralarını. Sen zannediyormusun ki fenerli furbolcu maça çıkarken ay bizi düşürebilerler diyip tam performans vermesin.

Ayrıca Türkiyede bu işler ters motivasyon yaratır. Takım kenetlenir, daha fazla hırs getirir. Fenerli futbolcular da şu an bu psikoloji içindeler. Lig başlayınca görürüsün.

Bienvenu'nün yaşı Bank Asya için tutuyor değil mi

_ertemsener ertem şener

bienvenu niang'dan çok daha iyi

ben kotum gidiyorum hakinizi helal edin biz alsaydik ne derdi cok merak ediyorum

Galatasaray´in düsmani Galatasaraylilardir. Kesinlikle inaniyorum bu lafa. Yazik lan

diye bi yazi görseniz, tepkiniz ne olurdu? Adamca, erkekce, dürüstce cevap verin. La biz size Berbatov´lari begendiremedik la, Forlan´lari begendiremedik. Bienvenue kim ya? Cevap bekliyorum

Tuhaf tipler içimizde de çok maalesef

Katılıyorum yorumuna

imzami atarim bu nedir ya bize ne bu eziklerden

Beğenvu çok iyi adam, keşke biz alsaydık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt