- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Cevap: Transfer Nöbeti
niang bizde olsa nasıl olurdu?
bence kaliteli bir forvet
bence kaliteli bir forvet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kahpeler hemde halı saha maçında roketli saldırıyı yapmışlar![]()
Seten in söledigine göre,Bence ya Baros gidicek,ya da cift forvete dönücez...
ibrahimseten ibrahim seten
TAP'TAN G.SARAY SON DAKİKA: Gyan, Pavluychenko ve Cole transferleri gündemden kalktı.. Sercan ve bir yabancı alternatif kaldı..
TAP'TAN G.SARAY SON DAKİKA-2: G.Saray yönetimi Sercan'a "oldu" gözüyle bakıyor.. Bu konuda final yarın sabah.. Yabancı golcü adayını ise..
3. ...1 yıllık kiralık anlaşma olursa alacaklar.. 2 saat içinde o da belli olur.. İsim çok tanıdık ama söz verdim açıklayamam şimdilik![]()
TAP nedir?
Drogba en tanıdık gelen bana![]()
Mustafa Sarp ı unutmuşsun
transferden daha iyi gidişi
![]()
Hadi canım,BU SEREFSİZLİGİ BİR İNSAN YAPAMZ,HATTA HAYVANA BİLE AYIP OLUR BUNLARA HAYVAN DESEMkahpeler hemde halı saha maçında roketli saldırıyı yapmışlar![]()
şimdi aklıma anelka gheldi?
TAP nedir?
bence kaliteli bir forvet![]()
Çok tanışık dediğine göre, Keita'dır.
Sercan potansiyelinde bir adamı yurt dışından 10 milyon euroya dahi alamayız. Sercanın futbol yetenekleri bazında gerçekten çok gelişime açık bir futbolcu.
- Çok çabuk ve çok süratli,
- Biberirde çok rahat adam geçebiliyor,
- Hızlı adamların geneli gibi sadece geniş alan topçusu değil, dar alanda da çok zeki ve başarılı,
- Pres gücü ve kondüsyonu çok üst seviyede,
bence bir forvet oyuncusu için iki önemli eksikliği var
- Hava hakimiyeti yetersiz,
- Son vuruşları çok iyi değil,
Bu iki özelliğini geliştirebilir ise milli takımın forveti olur.
Futbolcu kalitesiyle ilgili olarak en ufak tereddütüm yok fakat karakteri hususunda söylenenler hiç de iyi değil. Hayırlısı olsun bakalım...
john carew![]()
![]()
Dünya'nın en çok satan oyunlarından FİFA 2012'de Türkiye'den sadece Galatasaray yer alacak.
Meraklılarına duyurulur.