Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne luca tonisi lan Allah belamı versin varya öle bi söverim öle bi söverim ki birdaha bu foruma girmemeycek şekilde söverim enayi miyiz lan biz..luca toniymiş... ulan hiçbirini almıosanız gidin el hamdoiuiyi alın..istemedieğim sercan yıldırım gelsn sadece yeter ne luca tonisi lan eğer o adam gelirse fatih teirmin futbol aklından da şüphe eder 2000 de kalmış hocanın aklı derim...

Gençler:

Elmander 1.88

Riera 1.88

Baros 1.84

Toni 1.94

Selçuk da topları havalandırırsa gollerin yarısı kafa :)

sercan'ın biri rusyaya biri ukrayna'ya 2 transferi son dakikada yatmıştı. bunun sebebi acaba olması muhtemel bir sakatlığı mı? futbol hayatını bitirebilecek bir sakatlığı olabileceği söyleniyordu orda burda. bunla ilgili sağlam bir bilgisi olan var mı arkadaşlar? şüpheleri kaldırabilecek?

kievle yıllık ücrette anlaşamamışlar.rusyaya niye gidemediğini de dinlemiştim ntvsporda,ilk neden kronik sakatlık denmişti ama yine maddi bi sıkıntıdan dolayı gerçekleşmemişti.

gignac gelsin bide hadi be

ibrahimseten ibrahim seten

1. LucaToni Juve'den yılda 4 milyon e alıyor, gs "2.5'u ben vereyim, 1.5'u siz" dedi. Juve teklife tamam derse iş biter. terim de onay verdi

Terim'e biri Toni'yi anlatsın

Toni'ye 2.5 milyon euro paramı verilir ?

Fener kadardamı yoksunuz gidin alın genç forvet kapatın transferi :o

Sercan'ın biri rusyaya biri ukrayna'ya 2 transferi son dakikada yatmıştı. bunun sebebi acaba olması muhtemel bir sakatlığı mı?

futbol hayatını bitirebilecek bir sakatlığı olabileceği söyleniyordu orda burda. bunla ilgili sağlam bir bilgisi olan var mı arkadaşlar? şüpheleri kaldırabilecek?

toniyi hoca istemez bence 34 yaşında bi forvet ve elimizde o tip bi elmander var

ne luca tonisi lan Allah belamı versin varya öle bi söverim öle bi söverim ki birdaha bu foruma girmemeycek şekilde söverim enayi miyiz lan biz..luca toniymiş... ulan hiçbirini almıosanız gidin el hamdoiuiyi alın..istemedieğim sercan yıldırım gelsn sadece yeter ne luca tonisi lan eğer o adam gelirse fatih teirmin futbol aklından da şüphe eder 2000 de kalmış hocanın aklı derim...

:) Ben burdayım renktaş.Sakin ol.:)

aslında pivot forvet olarak iyi olur 4-4-2 oynarız sagdan kazım soldan riera yağdırır ortaları ve kafa golleri kaçınılmaz olur

Sercan kiralik gelmiyor bu arada. Bonservisiyle aliyoruz, aldik hatta bence. Gecici transfer filan dememisler. Zaten 2 gündür görüsüyorlar. Aldilar ki KAP´a bildirdiler. Artik yemez almamak :D

Hayirli olsun. Selcuk´tan sonra en sevindigim yerli transfer. 3 senedir Galatasaray´da görmek istiyorum

Bencede bu saatten sonra değil sercan hiçbir transferin olumsuzlukla sonuclanacagını düşünmüyorum..Bu saatten sonra yazılan oyuncuyu kaparız :D

Toni'de gelirse şayet yaş ortalamamız Milan takımı ile çekişir.:SS: Gelmesin yahu Toni falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt