Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer yarın normal şartlar altında saat 17:00'de sona eriyor. Fakat kulüpler özel izin ile saat 23:59'a kadar uzatabilir.

ya beyler artik hayataki tek amacim su fenerin transferlirini surda övmemeniz gidin ANGUT da yazin bu ne ya :SS:

Illah statik oyuncu mu olmasi lazim. Konusulanlara bak; Cole, Amauri, Toni

beyler toni zaten palavra ya Muntari'yi istemeyen terim toniyimi ister.....

beyler sizce niang mı bienevü mü?????

bence ölümüne niang yinede.

zannetmiyorum bence doğru transferdir.başarılı bir transfer semihle güzel ikili olacaklar.yoboyuda almışlar yeniden,fener yolladıklarının yerlerini iyi kapattı.sıkıntı yaşarlarsa sttoperlerde yada orta sahanın ortasında yaşarlar.selçuk şahin hayatımda gördüğüm en kabiliyetsiz adam.milli maçta yemin ediyorum hayattan soğuttu beni

Semih ve yeni transferi ikili olma durumu olmaz zaten, birlikte kaç dakika oynarlar bilmiyorum

Fener geçen sene "şikeyle" şampiyon yaptığı kadrosunu zayıflatmış bir şekilde ve her an düşme korkusuyla sezona giriyor

Yobo'nun nesi beğeniliyor anlamıyorum, son derece vasat bir oyuncu... Afrikalı olmasına ramen çok ağır bir oyuncu ve ağır olmasına karşın hatasız oynayan bir oyuncu da değil.

cok mu forvet ve italyan istiyorsun yiyorsa al cassano yu sana transfer yapti diyim ,toni nedir yaaa:)

620 konuk nedir arkadaş?Konusuz film mi oynatıyoruz burada?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt