Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Herkes Resmi siteye mail atsın..Toniyi istemiyoruz diye..Böyle bişey olamaz ya..34 yaşındaki adamı ne yapacazzzzzzzzz.

Niang da gitti ! - Futbol - Ajansspor.com

Çok iyi para'ya elden çıkarıyolar oyuncularını.:o

9 milyona aldıkları santosu 7milyona,8milyona aldıkları niangı 7 milyona,7.5 milyona aldıkları luganoyu 3 milyona satıyolar :D

devam etsinler sadece 1 milyon euro kar emenikeden guiza zaten 30 milyon tl zarara uğrattı onlar gider 10 maçta 1 gol adan bienvenuen diye bir adam alırlar adı bile söylenmiyor bank asyada dolu bunlardan :) samsundaki zenke bile 100 basar buna

Arkadaşlar Bienvenu'ye gıpta ile bakıp,Riera'ya burun kıvırın;Drogba,Arshavin'den kapıyı açan taraftar zihniyetini anlayamıyorum.Bu taraftar profilinin çoğu gidip bir Galatasaray forması almaz iken;sırf adını koyamadığım bir egoist yaklaşımla ütopik transferler beklemektedir.Bu taraftar tipinden camiamız acilen arınmalıdır;yol yakınken kendilerini tanımladığım her renkdaşımız;bakış açısına çeki düzen vermeli.

Bu sene büyük transferler yapılmıştır herkes formasını çifter çifter almalı ve takımına her türlü katkıyı beğenmediğiniz Fb taraftarı kadar yapmaya özen göstermelidir.Kaliteyi bedavaya getirmek isteyenler;Gs camiasından uzak olsun!

Soner sen transferde bu kadar paniksen maçlarda seni düşünemiyorum.
yahu renkdaş luca toniyi almak demek sadece yanlış bi transfer yapmak değildir benim gözümde...mantalite olrak fatih hocadan acaip soğurum vizyon açısından yönetimden acaip soğurum şaka mı yahu bu ibrahim seten kafamı buluyor ya

resmi siteyi KEİTA bombardımanına tutalım ya hadi beyler !!!!

Alper Mert

Luca Toni mi? Bilmem ama en yetkili ağızın söylediği bir İtalyan golcü kiralanmak üzere isim telaffuz edilmedi. Sadece İtalyan bir golcüyü kiralıyoruz cevabı verildi.

kalecide fenerle aynısıyz bjkden iyiyiz

defansta o kadar kötü değiliz lugano ve santosun gidişleri baya kötü oldu fener için servet serdardan ujfa da yobodan iyi bjk bol alternatif var ama öyle adam gibi 1 defansları yok

orta sahada baya iyiyiz hatta en iyi orta saha göbeği bizde

kanatlarda tartışmasız en iyi takım beşiktaş

forvette en iyi biz gibi duruyoruz fenerin aldığı adamın afrika kupasına gideceğini düşünürsek işleri baya bi zor

Fenerin yeni forvet transferinin çakma twitter hesabı var sanırsam eleman yardırıyor:D Mesela demiş ki: "kafa ve ayak very good her türlü atmak gol ben" :D

Keşke yıldız forvet sözü vermeseydi Aysal arkadaş

Toni ne ya

Lesh oğlu lesh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt