Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok güzel şeyler olacak derken herkes, bizim bu kadar zamanda har talip olduğumuz bölgeye 3. 4. alternatifleri almamız ve istediğimiz gibi bir santrafor alamamamız biraz tuhaf geliyor bana. Defansa kimleri konuşurken Ujfalusi, Sol açık yıldız beklerken Riera geldi. Tamam iyi oyuncular ama 1. veye 2. hedefimiz değil hiçbiri. Sercan ı almışken hala santrafor alacaksak bu Toni olmamalı yazık günah.

Dün sorsanız Amauri yi istermisiniz..Herkes hayır der..Şİmdi evet der modunda herkes:)

607 konuktan çoğu fenerlidir eminim. bank asya korkusu nasıl bişey ??????????????her gece aynı korkuyu yaşıyomusunuz uyurken !iddianame ortaya çıktığında şampiyonluğumuz gidicek diyoo musunuz kendinize??hani o bir sürü kutlama falan !yine çok önceden sevinmiş olcaksınız.uefa tehdidiyle hergün savrulan tff sizi küme düşürdüğünde eğlenicez yine :o

yahu renkdaş luca toniyi almak demek sadece yanlış bi transfer yapmak değildir benim gözümde...mantalite olrak fatih hocadan acaip soğurum vizyon açısından yönetimden acaip soğurum şaka mı yahu bu ibrahim seten kafamı buluyor ya

Elbette kafa buluyor sende inanıyorsun yahu.Az sakin ol yarın herşey netleşecek.Şeref Aydın'dan başkasına da güvenme.NOKTA;)

elmanderin oyun tarzı toniye benziyor.Yöneticilerimizde paranın kıymetini bilir o yüzden rahat olalım belki forvet transferi devre arasıda yapılabilir.

kanaltürk: GS 84 milyon dolar harcadi

gülüyorum. bizimle ne alip veremedileri var bunlarin?

Kimseyi almayalım bari Toni'yi almıyorsak, yazıktır boşa para.

toni yi begenmeyenlerde var. oh my god :D

Herkese iyi nöbetler, rüyanızda bu adamı görürüsünüz insallah:asd:Kabus lan bu,zuahahaaaaaaaaa:asd:

luca_toni_4.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt